Dodela nagrada povodom realizacije programa “Sunčana jesen života”

Zrenjanin - Crveni krst

Crveni krst Zrenjanin je organizovao završnu, svečanu dodelu nagrada povodom realizacije programa ,,Sunčana jesen života”. Svečanost je održana u Maloj sali Crvenog krsta Zrenjanin u petak 29. oktobra 2021. godine sa početkom u 11 časova.

Ovom prilikom je uručena nagrada najstarijem aktivnom volonteru Crvenog krsta Zrenjanin, kao i nagrada bračnom paru sa najdužim bračnim stažom koji se prijavio na konkurs Crvenog krsta.

Gospođa Anka Hajdu rođena je 25. decembra 1941. godine, najstarija je aktivna volonterka Crvenog krsta Zrenjanin sa preko 30 godina volonterskog staža i danas posvećeno učestvuje u svim aktivnostima Organizacije.

61 godina srećnog braka !

Bračni par koji je najduže u braku a koji se javio na konkurs raspisan od strane Crvenog krsta Zrenjanin su gospođa Piroška i gospodin Ljubivoj Dostanić. Ove godine, oni su proslavili 61. godišnjicu braka.

Na svečanosti su proglašeni i izloženi najbolji radovi i nagrađeni polaznici Predškolske ustanove kao i učenici osnovnih škola koji su poslali najbolje radove na likovno literarni konkurs ,,Moji baba i deda”.

Gospođa Piroška je ostavila lepu poruku za mlade: “Ono što nas drži ceo život jeste ljubav, rad i posao koji ste izabrali i koji ste s voljom radili. Naravno tu su i deca, a posle unuci i praunuci.

Najbitnija stvar je sporazumevanje, tolerancija i naravno ljubav. Kada dođe do nesporazuma, naše pravilo je bilo da ja odem u baštu a ona ostane u kući da radi svoje, a posle sat vremena kad se vidimo, kao da se ništa nije ni desilo. “, rekao je gospodin Ljubivoj.

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *