Stendap komedija Neše Bridžisa 15. oktobra u Kulturnom centru Zrenjanina

Zrenjanin - Kulturni centar

Stendap komedija (Stand-Up comedy) „Šifra F40.01“ Neše Bridžisa biće izvedena u petak, 15. oktobara. Veče jednog od najpoznatijih i najpopularnijih komičara ovog žanra počinje na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u 20 časova.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra  od 1. oktobra, svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 700  dinara.

O predstavi se navodi sledeće:
„Strah, prastari neprijatelj čoveka, koliko nas gura napred i ukazuje na potencijalnu opasnost za koju moramo biti spremni, tako nas i blokira i parališe ako se predugo zadrži u nama. Neša nam kroz ovu predstavu ukazuje na razliku između realnog i nerealnog straha kroz lična iskustva, satirično iz prve ruke, objašnjava prevazilaženje raznoraznih životnih situacija u kojima se i sam našao. Predstava „F40.o1“ je zapravo Nešina dijagnoza, a koja je vaša dijagnoza saznajte dolaskom na predstavu, gde će upravo Neša pokušati da razbije strahove i učiniti da na njih gledate iz jednog potpuno novog ugla i da sa predstave odetete sa totalno drugačijim pogledom na strah…“

O Neši Bridžisu:
„Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stendap komičara, samim tim jedan je od utemeljivača srpske stendap scene.
Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom „Ej, Riki Martine“.
Sa svojim predstavama je obišao celu Srbiju i Evropu a i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Ljubitelji stendap komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa. Bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori… Pored prestižnih festivala bio je učesnik treće sezone poznatog šou programa «Tvoje lice zvuči poznato» i osvojio treće mesto.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022