Održan zanimljiv sportski dan u “Plankovoj” bašti iza Kulturnog centra [FOTO]

Zrenjanin – Sportski dan

Podelite vest

U nedelju je u sklopu manifestacije 37. “Dani piva” u Plankovoj bašti održan SPORTSKI DAN koji je počeo nešto pre 10 časova i završio se kako je i palnirano oko 13 časova.

Pored nesvakidašnjeg “Zip Line” koji je bio “razapet” izmedju nekoliko velikih stabala pored brda kod Crvenog krsta a na koji se čekalo u redu, održano je i nekoliko sportskih radionica: Realni Aikido, Uechi ryu, luk i strela, golf, ronjenje, samoodbrana za žene, joga za odrasle…

Ajron sportski poligon i “Čigra“ su bili najinteresantniji klinicima.

Portal volimzrenjanin.com

Kao i predhona četiri dana svoje učešće je imao i Crveni krst Zrenjanin a za portal volimzrenjanin.com Željko Bugarski je rekao:

“Crveni krst i ove godine učestvuje na Danima piva u Persu dečijem programu sa radionicama za decu, radionice iz programa prve pomoći, programa promocije humanih vrednosti, programa smanjenja rizika od elementarnih nepogoda i drugih opasnosti u lokalnoj zajednici i programa borbe protiv trgovine ljudima.

Radionice su naravno prilagođene mlađim učesnicima, deca mogu da probaju reanimaciju na lutki. Za reanimaciji mogu da probaju neke osnovne veštine u prvoj pomoći, kako bezbedno da pozovu hitne službe, naravno kako da bude bezbedni u svojoj lokalnoj sredini. Deca su veoma zainteresovana za ovakve radionice, a tu je i maskota Dora iz promocije humanih vrednosti koja je veoma interesantna deci, vole da se slikaju sa njom“, zaključio je Željko Bugarski, stručni saradnik Crvenog krsta Zrenjanin.

Više fotografija pogledajte na našoj fb stranici OVDE

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022