Slatki paketići sa Zimskog turnira isporučeni Centru za socijalni rad

Najlepše finale Zimskog turnira u malom fudbalu: deci iz pet ustanova i udruženja podeljeno 200 kg slatkih i slanih proizvoda

Zimski turnir u malom fudbalu, čija je završnica odigrana u nedelju, imao je danas još jedno, možda i najlepše finale – u prostorijama Crvenog krsta podeljeno je 200 kg slatkih i slanih proizvoda, prikupljenih poslednjeg dana turnira, u okviru akcije “Sportom za bolje sutra”. Zamenik gradonačelnika Zrenjanina i predsednik Fudbalskog saveza grada Saša Santovac i generalna sekretarka Crvenog krsta Aleksandra Tanasijević uručili su pakete predstavnicima Centra za socijalni rad grada Zrenjanina (za decu u hraniteljskim porodicama), ustanove “MOST” (za decu u “Našoj priči”, “Alternativi” i Sigurnoj kući), Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama “Suncokret”, odeljenja pedijatrije Opšte bolnice “Đorđe Joanović” i Osnovne i srednje škole “9. maj”.  

santovac paketici crveni krst 032

– Grad Zrenjanin pomogao je organizaciju Zimskog turnira u malom fudbalu, a naša ideja bila je da, završnog dana turnira, ulaz u halu bude neki proizvod slatkog ili slanog programa, s ciljem da svi zajedno pomognemo onima kojima i naše malo mnogo znači. Naš gest nekom je veoma značajan, nekom smo izmamili osmeh i odlučili smo da ono što je prikupljeno, ali i dodatno obezbeđeno od strane kompanije “PerSu”, dodelimo deci u okviru nekoliko ustanova i udruženja u našem gradu – istakao je Saša Santovac i dodao da je, po prvi put, ove godine Zimski turnir organizovan pod okriljem Fudbalskog saveza grada, te da će humanitarni karakter zadržati i ubuduće. Zahvalio se svim našim sugrađanima koji su na ovakav način iskazali svoju humanost i obezbedili veliku količinu slatkih i slanih darova.  

Izvor: Grad Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022