Praznična ponuda: Širok asortiman jelki u rasadniku “Čistoće”!

Zrenjanin - ponuda jelki

U skladu sa nastupajućim praznicima, ono što je trenutno najaktuelnije jeste prodaja jelki. Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina, koji se nalazi u Radničkoj ulici bb, u naselju Šumice, već dugi niz godina raspolaže sa više vrsta zimzelenog drveća. 

jelke cistoca 1
prodaja jelki rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“

Ovo drveće navikli smo da vidimo ukrašeno u našim domovima, poslovnim prostorijama i po ulicama. To su smrča, u narodu poznatija kao jelka, zatim Pančićeva omorika, prava jela, bodljikava smrča, srebrna jelka, španska jelka i to sve po veoma povoljnim cenama!

Cene jelki ove godine kreću se od 1.300,00 do 3.000,00 dinara, u zavisnosti od uzrasta i vrste jelke, dok je cena Pančićeve omorike 1.430,00 dinara.

jelke cistoca 3
prodaja jelki rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“

U “Čistoćinom” rasadniku jelke se prodaju isključivo sa busenom. Svaki kupac prilikom kupovine jelke dobiće najstručniju i najkompletniju preporuku o njenom čuvanju i negovanju tokom praznika. Biće upoznat sa time kako da je zasadi u svom dvorištu da bi imala velike izglede da poraste u jedno pravo, lepo drvo, u kom će naši kupci uživati dugi niz godina.

Sve informacije o sadnji jelki

jelke cistoca 6
prodaja jelki rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“

Da bi se jelka sačuvala u kućnim uslovima i kasnije uspešno zasadila, preporučuje se da se busen jelke, koja se, inače, drži u toploj prostoriji, svaki treći dan blago zalije odstojalom vodom. Predlog je i da se orošavaju četine (iglice) da ne bi dehidrirale. 

Nakon praznika, jelka treba da se prenese u hladnije prostorije, da bi se adaptirala. Posle nekoliko dana treba je zasaditi na pripremljeno mesto u bašti, na dubini busena. 

Sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/562-107 ili u samom rasadniku. Radno vreme je radnim danima od 7 do 15 časova, a subotom od 7 do 14 sati.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022