Šetalište i obala Begeja u centru Zrenjanina dobijaju novi uređeni izgled

Zrenjanin - Begej

JKP "Čistoća i zelenilo"

Juče su radnici JKP “Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, kao što je i najavljeno, započeli radove na pripremi terena za potrebe pejzažnog uređenja dela leve i desne strane obale Begeja, od mosta kod Policijske uprave do Žutog mosta (ul. Zmaj Jovina).

Započeta je seča postojećih, starih i dotrajalih stabala radi zamene novim sadnim materijalom, različitih vrsta lišćara i četinara.

Ovo je projekat koji se izvodi u trojnoj saradnji između Ministarstva za zaštitu životne sredine Republike Srbije, Grada Zrenjanina i JKP “Čistoća i zelenilo”.

Kada za koju godinu bude izraslo planski zasađeno drveće i bude zasijala rasveta, postavljene klupe i kante za smeće Zrenjanin će imati, kako i zaslužuje, jedno od lepših šetališta pored reke koja prolazi gotovo kroz sam centar.

Grad Zrenjanin je sufinansirao projekat „Prvi do vesti iz Zrenjanina“ a stavovi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022