Saveznička ulica ponovo prohodna kao i deonica puta na ulazu u Zrenjanin iz pravca Beograda

Zrenjanin – Sanacija kolovoza

Podelite vest

Sanirana havarija - Saveznička ulica otvorena za saobraćaj, završeni i radovi na deonici državnog puta od ulaza u zonu “Jugoistok” do kružnog toka kod “Linglonga”

Ekipe JKP “Vodovod i kanalizacija” obavile su radove na sanaciji havarije na kanalizacionoj mreži u Savezničkoj ulici i nakon finalnih putarskih radova, koje su izveli radnici preduzeća “Ekogradnja”, ulica je danas otvorena za saobraćaj.

radovi saveznicka 006
radovi saveznicka 000

Sanacija havarije zahtevala je obimniju intervenciju, a prethodna oštećenja na kolovozu u dužem vremenskom periodu ometala su redovno odvijanje saobraćaja u ulici koja se nalazi u centralnoj gradskoj zoni.

deonica zr ecka 001

Završeni su i radovi na deonici državnog puta I-b reda između prvog ulaza u industrisjku zonu “Jugoistok”, idući u pravcu Beograda, sve do kružne raskrsnice kod kompleksa  “Linglonga”. 

Ova trasa, dužine oko 1,5 kilometara, deo je radova na rehabilitaciji tog puta kroz grad Zrenjanin, od Žitnog trga do raskrsnice s putem za Lukićevo/Orlovat, čiji je investitor JP “Putevi Srbije”. Osim potpuno nove asfaltne podloge, duž trase su urađena i proširenja u zonama raskrsnica, posebno su ojačane bankine i povećana bezbednost. 

Puštanjem u saobraćaj ove deonice, ponovo je na državni put Zrenjanin -Beograd omogućen izlaz iz Pančevačke ulice i nema više potrebe za prolaskom kroz industrijsku zonu “Jugoistok”, kao alternativnim tranzitnim pravcem u periodu trajanja radova.

Izvor i foto: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px