Saveznička ulica ponovo prohodna kao i deonica puta na ulazu u Zrenjanin iz pravca Beograda

Zrenjanin – Sanacija kolovoza

Podelite vest

Sanirana havarija - Saveznička ulica otvorena za saobraćaj, završeni i radovi na deonici državnog puta od ulaza u zonu “Jugoistok” do kružnog toka kod “Linglonga”

Ekipe JKP “Vodovod i kanalizacija” obavile su radove na sanaciji havarije na kanalizacionoj mreži u Savezničkoj ulici i nakon finalnih putarskih radova, koje su izveli radnici preduzeća “Ekogradnja”, ulica je danas otvorena za saobraćaj.

radovi saveznicka 006
radovi saveznicka 000

Sanacija havarije zahtevala je obimniju intervenciju, a prethodna oštećenja na kolovozu u dužem vremenskom periodu ometala su redovno odvijanje saobraćaja u ulici koja se nalazi u centralnoj gradskoj zoni.

deonica zr ecka 001

Završeni su i radovi na deonici državnog puta I-b reda između prvog ulaza u industrisjku zonu “Jugoistok”, idući u pravcu Beograda, sve do kružne raskrsnice kod kompleksa  “Linglonga”. 

Ova trasa, dužine oko 1,5 kilometara, deo je radova na rehabilitaciji tog puta kroz grad Zrenjanin, od Žitnog trga do raskrsnice s putem za Lukićevo/Orlovat, čiji je investitor JP “Putevi Srbije”. Osim potpuno nove asfaltne podloge, duž trase su urađena i proširenja u zonama raskrsnica, posebno su ojačane bankine i povećana bezbednost. 

Puštanjem u saobraćaj ove deonice, ponovo je na državni put Zrenjanin -Beograd omogućen izlaz iz Pančevačke ulice i nema više potrebe za prolaskom kroz industrijsku zonu “Jugoistok”, kao alternativnim tranzitnim pravcem u periodu trajanja radova.

Izvor i foto: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022