Gradonačelnik održao radni sastanak sa direktorom Garancijskog fonda AP Vojvodine – sledi drastično proširivanje dosadašnje saradnje

Zrenjanin - Garancijski fond AP Vojvodine

Gradonačelnik Simo Salapura, zajedno sa pomoćnicom Cicom Vučković, održao je danas sastanak sa direktorom Garancijskog fonda Autonomne pokrajine Vojvodine, Đorđem Rakovićem i njegovom saradnicom, pomoćnicom direktora Snežanom Brusin.

Raković je istakao da su tokom današnjeg radnog sastanka dogovoreni zajednički ciljevi i zajednička saradnja koja će u narednom periodu doprineti tome da će preduzetnici sa teritoriji našeg grada imati niz poslovnih benefita po pitanju izdavanja garancija za kreditiranje investicija u privredi i poljoprivredi.

– Saradnja je između Fonda i Grada Zrenjanina postojala je i ranije, ali ovo, o čemu sada dogovaramo, jeste drastično proširivanje te saradnje, a to će se u najskorijem periodu i videti – kazao je još Raković.

Inače, Garancijski fond AP Vojvodine osnovan je sa zadatkom da olakša pristup finansijskom tržištu i obezbedi povoljnije uslove kreditiranja od onih koje nude banke, a taj zadatak Fond realizuje kroz svoju osnovnu delatnost, izdavanje garancija bankama kao sredstvo obezbeđenja urednog vraćanja bankarskih kredita.

Izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px