Gradonačelnik održao radni sastanak sa direktorom Garancijskog fonda AP Vojvodine – sledi drastično proširivanje dosadašnje saradnje

Zrenjanin - Garancijski fond AP Vojvodine

Gradonačelnik Simo Salapura, zajedno sa pomoćnicom Cicom Vučković, održao je danas sastanak sa direktorom Garancijskog fonda Autonomne pokrajine Vojvodine, Đorđem Rakovićem i njegovom saradnicom, pomoćnicom direktora Snežanom Brusin.

Raković je istakao da su tokom današnjeg radnog sastanka dogovoreni zajednički ciljevi i zajednička saradnja koja će u narednom periodu doprineti tome da će preduzetnici sa teritoriji našeg grada imati niz poslovnih benefita po pitanju izdavanja garancija za kreditiranje investicija u privredi i poljoprivredi.

– Saradnja je između Fonda i Grada Zrenjanina postojala je i ranije, ali ovo, o čemu sada dogovaramo, jeste drastično proširivanje te saradnje, a to će se u najskorijem periodu i videti – kazao je još Raković.

Inače, Garancijski fond AP Vojvodine osnovan je sa zadatkom da olakša pristup finansijskom tržištu i obezbedi povoljnije uslove kreditiranja od onih koje nude banke, a taj zadatak Fond realizuje kroz svoju osnovnu delatnost, izdavanje garancija bankama kao sredstvo obezbeđenja urednog vraćanja bankarskih kredita.

Izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022