Saopštenje Vodovoda – Sanacija kvara na 4. Julu

Zrenjanin – JKP „Vodovod i kanalizacija“

U toku je sanacija kvara većeg obima na vodovodnoj mreži na 4. julu. Ekipe preduzeća uspele su da obezbede snabdevanje naselja D2 i D3 vodom slabijeg pritiska i taj režim vodosnabdevanja potrajaće do završetka sanacije pomenutog kvara.

Nakon završetka planiranih dodatnih radova na izgrađenom mernom mestu u MZ „Dositej Obradović“, koji su zbog obimnosti posla potrajali 2 sata duže od predviđenog vremena pa samim tim i prekid vodosnabdevanja u naseljima D2 i D3, i puštanja vode punog pritiska u mrežu, negde oko 17,30 časova došlo je do kvara većeg obima na starom delu vodovodne mreže na 4. julu zbog čega su naselja D2 i D3 ostali bez vode.

Radovi na sanaciji kvara su u toku i biće nastavljeni i tokom noći, a zbog činjenice da je u pitanju kvar većeg obima, kao i zbog specifičnosti radova na njegovom otklanjanju, trenutne su procene da se završetak radova očekuje u petak tokom prepodnevnih časova.

Intervencijom ekipa JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uspostavljeno je vodosnabdevanje vodom slabijeg pritiska za pomenuta naselja, i taj režim vodosnabdevanja biće na snazi do momenta završetka radova na otklanjanju kvara.

Nakon završetka radova voda će biti puštena u mrežu i u narednih pola sata će doći do normalizacije vodosnabdevanja u naseljima D2 i D3.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022