Saopštenje Vodovoda – Sanacija kvara na 4. Julu

Zrenjanin – JKP „Vodovod i kanalizacija“

U toku je sanacija kvara većeg obima na vodovodnoj mreži na 4. julu. Ekipe preduzeća uspele su da obezbede snabdevanje naselja D2 i D3 vodom slabijeg pritiska i taj režim vodosnabdevanja potrajaće do završetka sanacije pomenutog kvara.

Nakon završetka planiranih dodatnih radova na izgrađenom mernom mestu u MZ „Dositej Obradović“, koji su zbog obimnosti posla potrajali 2 sata duže od predviđenog vremena pa samim tim i prekid vodosnabdevanja u naseljima D2 i D3, i puštanja vode punog pritiska u mrežu, negde oko 17,30 časova došlo je do kvara većeg obima na starom delu vodovodne mreže na 4. julu zbog čega su naselja D2 i D3 ostali bez vode.

Radovi na sanaciji kvara su u toku i biće nastavljeni i tokom noći, a zbog činjenice da je u pitanju kvar većeg obima, kao i zbog specifičnosti radova na njegovom otklanjanju, trenutne su procene da se završetak radova očekuje u petak tokom prepodnevnih časova.

Intervencijom ekipa JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uspostavljeno je vodosnabdevanje vodom slabijeg pritiska za pomenuta naselja, i taj režim vodosnabdevanja biće na snazi do momenta završetka radova na otklanjanju kvara.

Nakon završetka radova voda će biti puštena u mrežu i u narednih pola sata će doći do normalizacije vodosnabdevanja u naseljima D2 i D3.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px