Saopštenje Vodovoda: Od ponedeljka 15.04.2024. Deo ulice Konstantina Danila zatvoren za saobraćaj!

SANACIJA HAVARIJE NA KANALIZACIONOJ MREŽI U KONSTANTINA DANILA

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u ponedeljak 15. aprila počeće radove na sanaciji havarije na fekalnoj kanalizacionoj mreži u ulici Konstantina Danila, zbog čega će jedan deo pomenute ulice biti zatvoren za saobraćaj.

mapa konstantina danila
Kliknite na sliku za uvećanje

Za saobraćaj će biti zatvoren deo pomenute ulice od raskrsnice sa ulicom Uroša Predića, a mesto izvođenja radova će biti ograđeno i obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

U pitanju su kompleksni radovi na dubini od 7 metara koji obuhvataju zamenu oštećenih kanalizacionih cevi kao i rekonstrukciju postojećih šahtova na kanalizacionoj mreži.

Zbog složenosti posla planirano je da radovi traju 15 radnih dana.  Nakon završetka radova ulica će biti puštena u saobraćaj, a nakon što se izvrši provera rada novopostavljenih cevi i nakon slaganja tla putna površina će biti vraćena u prvobitno stanje.

Sanacijom ove havarije sprečiće se povremeno izlivanje otpadnih voda u ulici Konstantina Danila i okolnim ulicama, ali i omogućiti nesmetano prikupljanje i odvođenje otpadnih voda u ovom delu grada.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px