Saopštenje Saveta za obrazovanje grada Zrenjanina povodom situacije u HPTŠ „Uroš Predić“

Zrenjanin - Saopštenje povodom situacije u HPTŠ „Uroš Predić“

Na sednici Saveta za obrazovanje održane 09.02.024. godine razmatrana su dešavanja i oglašavanja vezana za HPTŠ „Uroš Predić“ Zrenjanin i tim povodom zauzet jednoglasan stav članova Saveta i data je puna podrška inicijativi Gradskoj upravi i Gradonačelniku grada Zrenjanina.

Konstatovano je da su analizom višegodišnjeg pada zainteresovanosti učenika za upis u HPTŠ „Uroš Predić“, planovima i realizacijom upisa učenika u HPTŠ „Uroš Predić“ Zrenjanin, prostornim kapacitetima i predloženim merama kroz Elaborat o opravdanosti izmene Pokrajinske skupštinske odluke o broju i prostornom rasporedu javnih srednjih škola na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine u delu koji se odnosi na Grad Zrenjanin…

Članovi Saveta će zajedno sa odgovornim licima Grada u okviru svojih nadležnosti učiniti sve da proces transformacije za učenike i zaposlene bude kvalitetan, sveobuhvatan, neometan i bez prekida kontinuiteta u nastavku obrazovanja i rada.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

2 Comments

  1. Sramotno saopštenje diskriminatorskog karaktera!
    Potpisani sigurno ulaze u istoriju beščašća! Gašenje škole, gospodo draga, ne može imati veze sa ličnim afinitetima potpisnika ovog pamfleta punog opštih mesta. Uzgred, tzv. saopštenje je potpuno protivzakonito i bez ikakvog utemeljenja u zakonu. Proverite ko je osnivač škole i koje su vaše ingerencije pre nego što se upustite u pisanje ovakvih pisanih uradaka.

  2. Bože blagi šta se dešava sa ovim Zrenjaninom.?Zar su baš svi pametni ljudi pobegli iz njega???

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px