Saopštenje policije: Proteklog vikenda, 3 saobraćajne nezgode, šteta preko pola miliona dinara!

Zrenjanin- Saobraćajne nezgode

Podelite vest

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se 3 saobraćajne nezgode, od toga 2 nezgode sa povređenim licima i 1 nezgode sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama 3 lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 520.000 dinara.

Saobraćajna nezgoda se dogodila zbog: neprilagođene brzine kretanja vozila i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola -1, i neustupanje prvenstva prolaza -1

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 33 učesnika u saobraćaju i izdato je 134 prekršajna naloga.

Istovremeno, iz saobraćaja je isključen 21 vozač, od toga 12 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 2 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 7 vozača zbog ostalih razloga.

Od ukupno 33 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržano je 4 vozača u trajanju od 12 časova jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe iz saobraćaja je isključeno 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 2 vozila zbog tehničke neispravnosti.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa vestima, koje nisu uvek najlepše volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022