Saopštenje Opšte bolnice Zrenjanin – Euromelanoma dan

Zrenjanin – Opšta bolnica Zrenjanin

Obaveštavaju se građani da će 15. maja 2023. godine moći da obave pregled sumnjivih mladeža bez uputa i besplatno u Specijalističkoj poliklinici Opšte bolnice Zrenjanin, šalter br. 11 – kožno. Povod je Evropski dan borbe protiv melanoma – EUROMELANOMA .

Svi zainteresovani građani mogu da se prijave za pregled putem telefona od 3. do 14. maja od 09.00 do 17.00 h,  na broj: 061/2489-703.

Građani koji ne uspeju da se prijave ne treba da brinu jer se ovakvi pregledi vrše svakodnevno uz uput.

Euromelanoma je panevropska kampanja prevencije raka kože koja ima za cilj da svima pruži informacije o prevenciji, ranoj dijagnostici i lečenju raka kože. Započeta u Belgiji 1999. godine, ova kampanja se proširila na 29 zemalja. Srbija je od 2008. godine uključena u panevropsku, humanitarnu, skrining kampanju protiv raka kože, a Opšta bolnica Zrenjanin je od samog početka učesnica.

Kampanja Euromelanom je zvanična medijska kampanja Evropskog udruženja za dermatološku onkologiju i Evropske akademije za dermatologiju i venerologiju, a sprovodi se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

2 Comments

  1. Poštovani,
    Da li možete da proverite ovaj broj za zakazivanje, pošto su na šalteru bolnice rekli da to nije dobar broj, a da oni ne mogu da daju koji je ispravan,jer nemaju ništa sa tim zakazivanjem….

    • Poštovana Marina, kontaktirali smo bolnicu, i oni su upoznati sa tim da je pogrešan (poslali su zahtev za novi međutim poslat je ponovo isti) tako da se i dalje čeka ispravan broj telefona koji čemo objaviti čim nam stigne u redakciju. Hvala što pratite portal volimzrenjanin.com

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px