Saopštenje Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ 2.500.000 dinara za dolazak interventnih kardiologa iz Sremske Kamenice

Zrenjanin – Opšta bolnica „Đorđe Joanović“

Kako se navodi u saopštenju menadžmenta Opšte bolnice Zrenjanin, Skupština Grada Zrenjanina je odobrila sredstva  za realizaciju projekta Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Zrenjanin za unapređenje zdravstvene zaštite kardioloških bolesnika u iznosu od 2.500.000 dinara u 2023. godini.

To su sredstva opredeljena za dolazak interventnih kardiologa sa Instituta za kardiovaskularne bolesti Sremska Kamenica.

bolnica zrenjanin 007

Zahvaljujući izuzetnoj saradnji Grada Zrenjanina i Opošte bolnice Zrenjanin, od sutra, pa svakog četvrtka će dolaziti interventni kardiolozi iz IKVB Sremska Kamenica za potrebe Angio sale, kako bi se ukinula lista čekanja za ugradnju stentova. Istovremeno, Prof. Dr Dragan Kovačević, takođe iz IKVB Sremska Kamenica, nastavlja da dolazi jednom nedeljno i radi implementaciju pejsmejkera. On dolazi već godinu dana i uspeli smo da ukinemo listu čekanja.

Ove korake je menadžment Bolnice preduzeo kako bi se premostio period dok naši lekari ne završe specijalizacije i obuke, kako bi bili u mogućnosti da samostalno rade u punom obimu.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. saradnja grada zrenjanina sa menandžmentom bolmicxe u zrenjaninu o izdvajanju sredstava za interventne kardiologe iz kamenice je dobra vest za sve građane koji čekaju na bilo koju kardiološku intervenciju dok se naši lekari ne vrate specijalizacuje i obuke za samostalne intervencije tu saradnju treba nastaviti

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px