Važno saopštenje grada povodom zatvaranja ulice Nikole Pašića!

Zrenjanin – zatvaranje ulice Nikole Pašića!

Podelite vest

Besplatan parking za stanare i vlasnike poslovnih prostora iz zone radova, telefon za najavu dostavnih vozila i adresa za prijem eventualnih žalbi.

Radovi na pojačanom održavanju 8,7 kilometara državnog puta I-B reda 13 na deonici kroz grad, od Žitnog trga u Zrenjaninu do Ečke, odnosno ukrštanja s putevima za Lukićevo i Orlovat, počinju u ponedeljak, 28. februara 2022. godine, istovremeno na dve deonice, uz totalnu obustavu saobraćaja i njegovo preusmeravanje na alternativne pravce. Planirani rok za izvođenje radova na ove dve deonice je 2.april 2022. godine.

Ispred grada Zrenjanina, sastanku su prisustvovali član Gradskog veća Dejan Damjanović i Mirko Petrović, šef Odseka za saobraćaj u Odeljenju za urbanizam Gradske uprave.

U cilju boljeg informisanja i razumevanja na terenu tokom izvođenja radova, predstavnici Grada Zrenjanina i izvođača radova, kompanije “Štrabag”, su u Gradskoj kući dana 25. februara održali sastanak sa predstavnicima Policijske uprave u Zrenjaninu, taksi udruženja i preduzetnicima koji imaju poslovne objekte i lokale duž deonice na kojoj počinju radovi.

Na sastanku je Dejan Damjanović istakao da će za vreme izvođenja radova na trasi državnog puta kroz Zrenjanin, grad Zrenjanin omogućiti stanarima i licima koja imaju poslovne prostore u Ulici Nikole Pašića, u kojoj će na snazi biti totalna obustava saobraćaja, besplatno parkiranje na parkingu Žitni trg.

nikole pasica zrenjanin

Kako bi dobili neophodne dozvole za korišćenje parkinga, potrebno je da se lično obrate Odseku za saobraćaj Gradske uprave. Kao dokaz, lica sa prebivalištem uUlici Nikole Pašića prilažu očitanu ili fotokopiju lične karte.

Termin u kom će dostavnim vozilima pravnih subjekata, u delu od ulice Žitni trg do Birčaninove, biti omogućen pristup je od 18 h do 6 h, samo onda kada za to bude uslova na terenu, a uz prethodnu najavu i odobrenje izvođača. Broj telefona kontakt osobe za najavu dostavnih vozila je 060 861 84 54. Interes izvođača radova jeste, pre svega, bezbednost i sigurnost, kako svojih zaposlenih tako i sugrađana, te ovim putem apeluje da se, koliko je to moguće, za pristup objektima koriste poprečne ulice i trotoari do uspostavljanja redovnog režima saobraćaja.

Adresa za prijem eventualnih žalbi je Mađarske komune 34, 23206 Zrenjanin.

Kliknite na sliku za uvećanje
karta deonica 1 pasiceva
Karta deonica 1 Pašićeva
Kliknite na sliku za uvećanje
karta deonica 2 novo groblje
Karta deonica 2 Novo groblje

Na prvoj deonici, saobraćaj se obustavlja duž ulice Nikole Pašića, od Žitnog trga do raskrsnice ulica Nikole Pašića / Nušićeva / Birčaninova / Beogradska i dužini od 570 metara. Saobraćaj se preusmerava od raskrsnice ulica Bulevar Milutina Milankovića (“Magistrala”) / Žitni trg / Miletićeva, na državni put I-B 13 ( Miletićeva ulica ), zatim kroz ulice Banatsku i Birčaninovu i vraća se na trasu državnog puta I-B 13, odnosno Beogradsku ulicu.

Druga deonica ubuhvata radove od Novog groblja do ulaza u industrijsku zonu “Jugoistok”, u dužini od 595 metara. Saobraćaj se preusmerava od raskrsnice ulica Beogradska / Šećeranski put, preko ulice Šećeranski put i Pančevačka, odakle se ponovo vraća na trasu državnog puta.

Stoji u saopštenju Kabineta gradonačelnika Zrenjanina dostavljenom danas, 26.02.2022. u 19:52

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px