Saopštenje Vodovoda: Sanacija havarije na kanalizacionoj mreži u Marka Oreškovića

Zrenjanin - JKP "Vodovod i kanalizacija"

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u ponedeljak 01. aprila započelo je radove na sanaciji havarije na fekalnoj kanalizacionoj mreži u ulici Marka Oreškovića, zbog čega je jedan deo pomenute ulice zatvoren za saobraćaj, dok je pešacima omogućeno kretanje pešačkom stazom.

Za saobraćaj je trenutno zatvoren deo od raskrsnice ulice Marka Oreškovića sa Pančevačkom ulicom do ulaska na parking prostor Gomeks Totala, a mesto izvođenja radova je ograđeno i obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

U pitanju su kompleksni radovi na većim dubinama koji obuhvataju zamenu oko 20 metara kanalizacionih cevi kao i rekonstrukciju postojećih šahtova na kanalizacionoj mreži.

Zbog složenosti posla planirano je da radovi traju 15 radnih dana. Nakon završetka radova ulica će biti puštena u saobraćaj, a nakon što se izvrši provera rada novopostavljenih cevi i nakon slaganja tla putna površina će biti vraćena u prvobitno stanje.

Sanacijom ove havarije sprečiće se povremeno izlivanje otpadnih voda u naselju Ruža Šulman, ali i omogućiti nesmetano prikupljanje i odvođenje otpadnih voda sa područja koji pokriva crpna stanica koja se nalazi u neposrednoj blizini mesta kvara.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px