Završni radovi na sanaciji krova zgrade OŠ “Jovan Dučić” u Kleku: grad obezbedio sredstva, đaci kreću u školu redovno

Klek - OŠ "Jovan Dučić"

Nevreme koje je zadesilo grad i okolinu 13. jula najveću štetu prouzrokovalo je u Kleku, gde je odleteo deo limenog krovnog pokrivača i drvene konstrukcije sa zgrade Osnovne škole “Jovan Dučić”. Sprovedena je hitna sanacija, za koju su izdvojena sredstva Grada Zrenjanina, i radovi se privode kraju.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, koji je i posetio Klek nakon nevremena i tada najavio hitnu sanaciju krova škole, izrazio je zadovoljstvo što su u toku završni radovi i što će šteta biti brzo sanirana.

“Početak nove školske godine dočekujemo spremni u svim školama na teritoriji grada Zrenjanina, pa i u Kleku, gde je nevreme načinilo ozbiljnu štetu. Reagovali smo pravovremeno, radovi su u završnoj fazi i neće uticati na redovan početak školske godine. Posebno nas raduje činjenica da će sutra u klupe sesti više prvaka nego prethodne školske godine”, kazao je gradonačelnik Salapura. 

Direktorka škole Ranka Žuža kaže da radovi neće ometati početak školske godine i da 151 učenika i učenica u Kleku, među kojima je i 23 prvaka, sutra redovno kreću u školu.

“Radovi se odvijaju po planu, završeno je postavljanje novih oluka i drvene konstrukcije i preostalo je još samo da se na montiraju novi limovi, što očekujemo da se obavi već danas. S radošću ćemo sutra dočekati naše učenike, ali i predškolce koji takođe koriste školsku zgradu”, kaže direktorka Žuža.

Izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022