Sanacija košarkaškog terena u naselju “Zeleno polje”

Zrenjanin – Zeleno polje

Podelite vest

Sanacija košarkaškog terena u naselju “Zeleno polje” - multifunkcionalna sportska podloga po FIBA standardima, s novim tablama i zglobnim obručima

Nakon što je 2. novembra prošle godine gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura sa pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu Danetom Bastom u Novom Sadu potpisao ugovor kojim se Gradu Zrenjaninu odobravaju sredstva za sanaciju još jednog košarkaškog terena na otvorenom, u toku su radovi na tom terenu, u naselju “Zeleno polje”.

Ugovorom vrednim 2.000.000 dinara regulisane su sve aktivnosti na sanaciji terena, uključujući čišćenje podloge, postavljanje multifunkcionalne sportske podloge, postavljanje tabli i zglobnih obruča na koševima, bojenje postojeće košarkaške konstrukcije, obeležavanje terena i drugo što je neophodno da se teren dimenzija 28,2 h 15,6 metara u potpunosti privede nameni.

Radove na postavljanju podloge i obeležavanju terena izvode radnici preduzeća “Antas line” d.o.o. iz Beograda, koji su prošle godine realizovali sličan projekat i na košarkaškom terenu na Bagljašu, takođe zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Podloga je renomiranog proizvođača “Bergo Flooring” iz Švedske, sertifikovana od strane Svetske košarkaške federacije FIBA, a koristi se i za druge sportove.

“Centar zrenjaninskog naselja “Zeleno polje” dobija savremeni košarkaški teren na otvorenom, u nastavku naših aktivnosti koje realizujemo u saradnji s Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu. Znamo koliko su važna ulaganja u sportsku infrastrukturu, kako u onu za vrhunska takmičenja, tako i za sve naše rekreativce i decu koja žive u velikim gradskim naseljima. Verujem da će i ovaj teren, poput onog na Bagljašu, naši sugrađani iz ovog dela grada svakodnevno i u velikom broju koristiti“, poručio je gradonačelnik Simo Salapura, povodom radova na obnovi još jednog košarkaškog terena u gradu.    

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022