Sa NIS-om besplatno na “Carsku baru”, “Zasavicu”, “Obedsku baru” i Botaničku baštu “Jevremovac”!

Zrenjanin – Carska bara

Podelite vest

Kompanija NIS sprovodi akciju besplatnog ulaska u odabrane prirodne oaze naše zemlje - “Carsku baru”, “Zasavicu”, “Obedsku baru” i Botaničku baštu “Jevremovac”

Kompanija NIS, u saradnji sa rezervatima prirode u Srbiji, organizuje akciju besplatnog ulaska u odabrane prirodne oaze naše zemlje.

nis akcija

“Sve što treba da uradite je da donesete četiri ili više praznih PET ambalaža i dobićete svoju besplatnu kartu za rezervat prirode koji želite da posetite. Akcija traje od 5. do 31. avgusta” poručili su iz te kompanije. 

Prirodna dobra i rezervati prirode koji su obuhvaćeni ovom akcijom su:

Specijalni rezervat prirode „Carska bara“ , Botanička bašta „Jevremovac“ u Beogradu, Specijalni rezervat prirode „Zasavica“ u Sremskoj Mitrovici i Specijalni rezervat prirode „Obedska bara“ u jugoistočnom Sremu.

carskabara 009

Ispred ulaza u svaki od njih biće postavljena lako uočljiva kutija u koju će se odlagati donesena ambalaža, koja se nakon toga šalje na reciklažu. Kako bi posetiocima boravak bio što ugodniji, svi zaljubljenici u prirodu, avanturisti i oni koji žele da se sklone od gradske vreve, na ulasku će dobiti i flašicu negazirane fruškogorske Jazak vode.

Kompanija NIS je ovu akciju realizovala i prošle godine, kako bi podigla svest o značaju ekologije na nacionalnom nivou, kao i o važnosti reciklaže za zaštitu životne sredine. Ovim društveno odgovornim projektom, NIS nastavlja da pruža svoj doprinos očuvanju sredine u kojoj živimo i radimo i poboljšanju ekološke slike Srbije” naveli su iz NIS-a. 

JU “Rezervati prirode” obnovila je vidikovac na “Carskoj bari”, Grad Zrenjanin je finansirao rekonstrukciju igrališta, zamenjena je stara informativna tabla u Centru za posetioce, a trenutno se uređuju letnjikovci kako bi bili bezbedni, funkcionalni i estetski prihvatljiviji za zaštićeno područje.

Izvor: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022