U toku je rušenje „Udarnika“ – zrenjaninske Fabrike čarapa [FOTO]

Zrenjanin – Fabrika čarapa

Podelite vest

Prolazeći ulicom Vojvode Petra Bojovića, danas smo naišli na nesvakidašnji prizor kako bager nepoznate građevisnke firme ruši nekadašnju zgradu i pogone zrenjaninskog giganta – Fabriku čarapa “Udarnik”

Nismo uspeli da saznamo ko je izvođač radova (nismo pronašli tablu) a od komšija koji su stajali na ulici nezvanično smo saznali da niče novi kompleks zgrada po uzoru na „Beograd na vodi“, samo u našem slučaju na „Begeju“.

Da podsetimo, kako je to pisalo pre dve godine u listu Zrenjanin (pročitajte ovde), 18. oktobra 2018. godine, na licitaciji u Novom Sadu, za 76 miliona prodati su objekti fabrike čarapa a novi vlasnik je „Agrorit” iz Melenaca.

Osim upravne zgrade i pogona sa adresom Ulica Carice Milice broj 33, u sredu, 10. oktobra, u Novom Sadu, Melenčani su kupili i određenu količinu zaliha čarapa koje u prethodnih devet godina stečajna uprava nije uspela da rasproda.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

3 Comments

    • Daleko bilo, ni najgorem neprijatelju nije za poželeti ovo što se dešava u Turskoj. Ovo je samo ruševina jedne propale firme koja nije uspela da se oporavi i nastavi dalje. Šta god da nikne na tom mestu bolje je nego da imamo ruševine.

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022