Na svečanom sastanku Rotary kluba Zrenjanin održana primopredaja predsedničke dužnosti

Zrenjanin - Rotary klub Zrenjanin

Na svečanom sastanku Rotary kluba Zrenjanin održana je primopredaja predsedničke dužnosti. Predsednik za 2022/2023 godinu gospodin Božidar Đurica predstavio je godišnji izveštaj o radu Kluba i predao predsedničku lentu Momirski Jovanu, novoizabranom predsedniku za 2023/2024.

Novi predsednik Rotary klub Zrenjanin Momirski Jovan, objavio je ambiciozan godišnji plan rada za narednu godinu, s fokusom na finansijsku stabilnost, proširenje članstva, održavanje postojećih akcija i jačanje javnog imidža Kluba u Distriktu i lokalnoj zajednici.

rotary zrenjanin 3
Članovi Rotary kluba Zrenjanin

Finansijska stabilnost je jedan od prioriteta Kluba, a za postizanje transparentnosti u svim finansijskim aktivnostima, Klub će redovno sastavljati i prezentovati finansijske izveštaje na sastancima. Takođe, planira se racionalno korišćenje sredstava koja su određena u finansijskom planu za 2023/2024.

Klub će aktivno raditi na privlačenju novih članova kako bi se proširio dijapazon zanimanja i jačina Kluba. Sa trenutnih 18 članova, plan je da se do kraja godine poveća broj članova za najmanje dvoje, a dugoročno se planira imati 25 punopravnih članova do kraja 2026. godine. Kroz različite aktivnosti, kao što su druženja, predavanja, radionice i druge otvorene aktivnosti za javnost, Klub će motivisati postojeće i nove članove, pružajući im priliku za unapređenje znanja i podržavajući njihove inicijative.

rotary zrenjanin 4
Božidar Đurica je predao predsedničku lentu Momirski Jovanu

Kada su u pitanju akcije koje Klub sprovodi, fokus će ostati na humanitarnim projektima, podršci obrazovnim i kulturnim ustanovama u lokalnoj zajednici. Sva prikupljena sredstva biće transparentno prikazivana javnosti, a planirane akcije uključuju Golf Day, Likovnu koloniju, Čarter proslavu i realizaciju Global grantova. Dodatno, novi projekat „Rotary Park Zrenjanin“ planira se uvrstiti u godišnji kalendar redovnih akcija. Klub će svake godine u jesenjoj sadnji ozelenjavati jedan deo grada, s ciljem formiranja potpuno novog parka do 2026. godine.

Kako bi ojačao svoj imidž u lokalnoj zajednici, Klub će se posvetiti aktivnostima koje pokazuju njegovu ulogu i značaj. To će uključivati medijske nastupe, javne događaje, predavanja i radionice otvorene za javnost.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022