Na svečanom sastanku Rotary kluba Zrenjanin održana primopredaja predsedničke dužnosti

Zrenjanin - Rotary klub Zrenjanin

Na svečanom sastanku Rotary kluba Zrenjanin održana je primopredaja predsedničke dužnosti. Predsednik za 2022/2023 godinu gospodin Božidar Đurica predstavio je godišnji izveštaj o radu Kluba i predao predsedničku lentu Momirski Jovanu, novoizabranom predsedniku za 2023/2024.

Novi predsednik Rotary klub Zrenjanin Momirski Jovan, objavio je ambiciozan godišnji plan rada za narednu godinu, s fokusom na finansijsku stabilnost, proširenje članstva, održavanje postojećih akcija i jačanje javnog imidža Kluba u Distriktu i lokalnoj zajednici.

rotary zrenjanin 3
Članovi Rotary kluba Zrenjanin

Finansijska stabilnost je jedan od prioriteta Kluba, a za postizanje transparentnosti u svim finansijskim aktivnostima, Klub će redovno sastavljati i prezentovati finansijske izveštaje na sastancima. Takođe, planira se racionalno korišćenje sredstava koja su određena u finansijskom planu za 2023/2024.

Klub će aktivno raditi na privlačenju novih članova kako bi se proširio dijapazon zanimanja i jačina Kluba. Sa trenutnih 18 članova, plan je da se do kraja godine poveća broj članova za najmanje dvoje, a dugoročno se planira imati 25 punopravnih članova do kraja 2026. godine. Kroz različite aktivnosti, kao što su druženja, predavanja, radionice i druge otvorene aktivnosti za javnost, Klub će motivisati postojeće i nove članove, pružajući im priliku za unapređenje znanja i podržavajući njihove inicijative.

rotary zrenjanin 4
Božidar Đurica je predao predsedničku lentu Momirski Jovanu

Kada su u pitanju akcije koje Klub sprovodi, fokus će ostati na humanitarnim projektima, podršci obrazovnim i kulturnim ustanovama u lokalnoj zajednici. Sva prikupljena sredstva biće transparentno prikazivana javnosti, a planirane akcije uključuju Golf Day, Likovnu koloniju, Čarter proslavu i realizaciju Global grantova. Dodatno, novi projekat „Rotary Park Zrenjanin“ planira se uvrstiti u godišnji kalendar redovnih akcija. Klub će svake godine u jesenjoj sadnji ozelenjavati jedan deo grada, s ciljem formiranja potpuno novog parka do 2026. godine.

Kako bi ojačao svoj imidž u lokalnoj zajednici, Klub će se posvetiti aktivnostima koje pokazuju njegovu ulogu i značaj. To će uključivati medijske nastupe, javne događaje, predavanja i radionice otvorene za javnost.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px