Rotary klub Zrenjanin u subotu proslavio 25 godina od reosnivanja i služenja zajednici [FOTO]

Zrenjanin - Rotary klub Zrenjanin

Rotary klub Zrenjanin u subotu 04.11.2023 proslavio je 25-godina od reosnivanja i služenja zajednici na  svečanosti koja se održala u hotelu Vojvodina.

Rotary Klub Zrenjanin reosnovan je pre 25 godina, i od tada je postao simbol posvećenosti zajednici i humanitarnog rada. Na svečanoj proslavi prisustvovali su bivši članovi, brojni ugledni gosti, uključujući Rotarijance iz različitih klubova, Novi Sad, Novi Sad Dunav, Novi Sad Neoplanta, Beograd Sava, Beograd Avala, Beograd Tehnology, Stara Pazova, Kikinda, Vukovar, Doboj, Brčko, Ulcinj, Bijeljina kao i istaknuti privrednici i prijatelji kluba. Redakcija informativnog portala volimzrenjanin.com se posebno zahvaljuje na pozivu i ističe da je imala čast i privilegiju da jedina od medija bude i deo ovog velikog jubileja.

Svi prisutni su se okupili kako bi proslavili postignuća kluba i razgovarali o budućim projektima i inicijativama koje će unaprediti kvalitet života u zajednici.

Početak proslave započeo je intoniranjem himni Srbije, Crne Gore i Rotary Internacionala.

Nakon toga, predsednik Rotary Kluba Zrenjanin, Momirski Jovan, održao je inspirativni govor u kojem je istakao postignuća kluba tokom poslednjih 25 godina kao i činjenicu da je Rotary Klub Zrenjanin jedini klub u distriktu Srbije i Crne Gore koji ima objedinjenu porodicu Rotary-a, a nju čine: Rotary, Inerwheel, Rotaract i Interact.

Istaknute su najzančajnije akcije: Golf Day, stipendiranje najuspešnije dece-letnji kamp Mojca koji se sprovodi u saradnji sa Rotary klubovima iz Ulcinja, Brčkog, Doboja i Zagroja Ob Savi, Slikarska kolonija, donacija medicinske opreme bolnicama u Zrenjaninu, donaciju m-bot robotića i dronova osnovim školama i ekološke akcije.

U zvaničnom delu programa Klub je održao ceremoniju prijema dva nova člana Ljiljanu Radovanović i Gojkana Stojinovića , a Božidar Đurica je primio orden značku „Paul Harisa“ za izuzetan doprinos u  Rotary Fondaciji.

Nakon izlaganja, potpisana je povelja o bratimljenju između Rotary kluba Zrenjanin i Ulcinja, kao i između Zrenjanina i Doboja.

Tokom večeri, prisutni su mogli da uživaju u nastupu muške vokalne grupe „Panonika“ a atmosferu su dodatno obogatili emotivni trenutci dodeljivanjem specijalne plakete članu Subu Marinelu koji je tu od samog reosnivanja tj. 1998. godine.

Rotary Klub Zrenjanin je ponosan na svoja postignuća i posvećenost humanitarnom radu, a ova svečana proslava je još jedan dokaz da će klub nastaviti da služi zajednici i da će se njegova misija humanitarnog rada nastaviti i u narednim godinama.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px