Na svečanosti Rotary kluba Zrenjanin održana primopredaja predsedničke dužnosti: Veselin Stojanovski novi predsednik!

Zrenjanin - Rotary klub Zrenjanin

Podeli vest:

Na svečanom sastanku Rotary kluba Zrenjanin održana je primopredaja predsedničke dužnosti. Predsednik za 2023/2024 godinu gospodin Jovan Momirski predstavio je godišnji izveštaj o radu Kluba i predao predsedničku lentu Veselinu Stojanovskom, novoizabranom predsedniku za 2024/2025.

Finansijska stabilnost je jedan od prioriteta Kluba, a za postizanje transparentnosti u svim finansijskim aktivnostima, Klub će redovno sastavljati i prezentovati finansijske izveštaje na sastancima. Takođe, planira se racionalno korišćenje sredstava koja su određena u finansijskom planu za 2024/2025.

Klub će aktivno raditi na privlačenju novih članova kako bi se proširio dijapazon zanimanja i jačina Kluba. Kroz različite aktivnosti, kao što su druženja, predavanja, radionice i druge otvorene aktivnosti za javnost, Klub će motivisati postojeće i nove članove, pružajući im priliku za unapređenje znanja i podržavajući njihove inicijative.

„Ja sam Veselin Stojanovski, po zanimanju sam pravnik, zamenik javnog izvršitelja u Zrenjaninu, i otac dvoje dece. Rodom sam iz Kleka, ali živim u Zrenjaninu već desetak godina. U Rotary klubu sam već otprilike 4 godine, a pre toga sam bio član Rotaract kluba, i sve zajedno mislim da imam oko 10 godina staža u Rotary-u.“

„Što se tiče mojih planova za narednu godinu u Rotary klubu, mi imamo neki strateški plan aktivnosti, koje smo dugoročno isplanirali i kojima ćemo se baviti. Svakako imamo neke naše tradicionalne aktivnosti koje ćemo nastaviti da sprovodimo i koje ćemo pokušati da unapredimo, kao što su donacija dronova i M-bot robota svim školama u Srbiji, gde deca uče osnove programiranja, i ova akcija će se nastaviti i ove godine, imaćemo našu tradicionalnu akciju krajem rotarijanske godine 25. „Golf dan“, i to je najduža akcija u našem distriktu. Kao što znate, imamo i veliku aktivnosti koju planiramo za duži period da radimo, a to je Rotary park na lokaciji Barice.“, dodao je on.

„Ja sam ove godine obavljao funkciju sekretara u Rotary klubu, a sada će moj sekretar biti Zoran Davidovac, on je član Rotary kluba, jedno vreme je živeo u Crnoj Gori pa je bio član Rotary kluba Bar, i sada se vratio u Zrenjanin. “, rekao je novi predsednik Rotary kluba Veselin Stojanovski.

Kada su u pitanju akcije koje Klub sprovodi, fokus će ostati na humanitarnim projektima, podršci obrazovnim i kulturnim ustanovama u lokalnoj zajednici. Sva prikupljena sredstva biće transparentno prikazivana javnosti, a planirane akcije uključuju Golf Day, Likovnu koloniju, Čarter proslavu i realizaciju Global grantova.“

Kako bi ojačao svoj imidž u lokalnoj zajednici, Klub će se posvetiti aktivnostima koje pokazuju njegovu ulogu i značaj. To će uključivati medijske nastupe, javne događaje, predavanja i radionice otvorene za javnost.

Takođe, sinoć je za novog predsednika Rotaract kluba izabran Zoran Stepanov, a za novu predsednicu Inner Wheel kluba izabrana je Maja Belić.

Ovom prilikom su uručene i zahvalnice Rotary i Rotaract kluba, gde je portal volimzrenjanin.com primio zahvalnicu od oba kluba.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. Sekta, kome vi trebate sram vas bilo sjašite sa grbače kakav bre rotari narod poselima umire u bedi a vidi vaše trpeze, ajde koje ima rotari sram vas bilo gde će vam duša

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px