Dalekovod na trasi obilaznice kod Kleka će konačno biti izmešten!

Zrenjanin – Rešenje dalekovoda na obilaznici

Podelite vest

Radovi na adaptaciji dalekovoda na trasi obilaznice odvijaju se u skladu s najavljenom dinamikom - u toku montaža novih stubova

Radovi na adaptaciji visokonaponskog dalekovoda, u delu ukrštanja magistralnog puta oko Zrenjanina (obilaznice) sa Prvomajskom ulicom, odvijaju se u skladu s najavljenom dinamikom i očekivanja izvođača radova su da do 28. marta budu završeni u potpunosti, uključujući i puštanje napona kroz provodnike na novim stubovima.

Juče je završeno postavljanje jednog od dva nova stuba i u toku su radovi na postavljanju drugog, koji se na terenu odvijaju bez problema. Radove izvode preduzeća “Energotehnika Južna Bačka” iz Novog Sada i “Elektroistok izgradnja” Beograd, sa podizvođačima.

Rešavanjem ovog problema stiču se uslovi za nastavak radova na trasi saobraćajnice, izgradnji kružne rasksrnice na ukrštanju s Prvomajskom ulicom i spajanju trase u dužini od 400 metara, čime bi najveći deo tranzitnog saobraćaja mogao da bude izmešten sa gradskih ulica i preusmeren na obilaznicu.

Izvor: Grad Zrenjanin

dalekovod obilaznica (2)
Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022