Počeli radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Maloj Americi

Zrenjanin – Rekonstrukcija kanalizacione mreže

Podelite vest

U utorak 29. novembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin započeli su radove na rekonstrukciji dela kanalizacione mreže u Maloj Americi, odnosno u ulici Đorđa Stratimirovića na potezu između ulica Rade Končara i Stevice Jovanovića.

Zbog izvođenja radova doći će do promene režima saobraćaja za motorna vozila.

U pitanju je rekonstrukcija 100 metara fekalne kanalizacione mreže koja obuhvata zamenu postojećih dotrajalih cevi novim, izgradnju pripadajućih šahtova, kao i novih priključaka za objekte na pomenutoj deonici.

hvaraija vodovod zrenjanin

Radovima na zameni postojeće kanalizacione mreže novom u susednoj ulici, ulici Stevice Jovanovića, koji su završeni pre nešto manje od tri godine, otklonjen je glavni uzročnik havarija na fekalnoj kanalizacionoj mreži i sporadičnog izlivanja otpadnih voda u naselju Mala Amerika i omogućeno je nesmetano prikupljanje i odvođenje otpadnih voda u ovom gradskom naselju.

Završetkom radova u ulici Đorđa Stratimirovića, koji su planirani da traju naredne dve nedelje, dodatno će se ojačati sistem prikupljanja i odvođenja otpadnih voda u celom naselju Mala Amerika i sprečiti mogućnost da zbog dotrajalosti mreže dođe do pojave većih havarija i curenja na fekalnoj kanalizacionoj mreži.

Zbog potrebe izvođenja radova biće za saobraćaj motornih vozila zatvorena ulica Đorđa Stratimirovića do ulica Rade Končara i Stevice Jovanovića.

Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, a saobraćaj motornih vozila odvijaće se alternativnim pravcima. Pešacima će biti omogućen prolaz ulicom Đorđa Stratimirovića.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px