U toku su radovi na izgradnji 750 metara trim staze u Karađorđevom parku. Vrednost radova 29 miliona dinara

Zrenjanin - Karađorđev park

Danas je zamenik gradonačelnika Saša Santovac obišao radove na izgradnji trim staze u Karađorđevom parku. U parku smo takođe zatekli radnike gradske čistoće koji rade na uklanjanju trulih stabala i sadnji novih sadnica.

„Kao što smo i obećali, ušli smo u rekonstrukciju Karađorđevog parka koji zahteva dosta radova, a jedan od radova koji se ovde sprovodi je trim staza, koja se koristila u proteklom vremenskom periodu kako za aktivne sportiste tako i za rekreativce i stizala je informacija da je potrebno rekonstruisati stazu. Mi smo konkurisali kod Ministarstva u Vladi Republike Srbije za turizam sa ciljem da dobijemo sredstva kako bi sređivali trim stazu, i dodeljena su nam sredstva od 20 miliona dinara, a ukupna vrednost radova je 29 miliona dinara, gde je ostatak finansirao Grad Zrenjanin. Ovime ćemo dobiti 750 metara trim staze i 1500 kvadrata će biti urađeno.

Trenutno se radi na završenim radovima i pripremi za postavljanje gume na trim stazu, koju očekujemo da će se postaviti ove nedelje, ako vremenski uslovi dozvole.“, rekao je Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina.

Ovom prilikom, postavili smo pitanje kakva je situacija sa vodom koja je nedavno puštena iz fabrike za prečišćavanje vode:

„Kao što smo rekli, čistu vodu smo mogli da pustimo i ranije, ali smo čekali da svi parametri i pokazatelji budu zadovoljavajući, i što se tiče kvaliteta i količine. Voda je puštena u sistem onog momenta kada su se stvorili uslovi za to. Verujemo da je ovo trajno rešenje, i da je u interesu svih građana koji žive u Zrenjaninu. Nadamo se da ćemo u sledećoj godini skinuti zabranu korišćenja vode za piće. “, dodao je Santovac.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Град Зрењанин је суфинансирао пројекат „Волим Зрењанин – лепша страна града“ а ставови у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града Зрењанина.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px