Radovi na asfaltiranju završeni u Stajićevu, Mužljanskoj koloniji, predstoje u Čenti

Stajićevo i Mužlja - Nova asfaltiranja

Radovima na asfaltiranju Ulice dr Radoslava Panića u Perlezu, koje je u petak obišao i gradonačelnik Simo Salapura, prethodili su oni u Stajićevu, gde su putari bili angažovani u Ulici Milinka Đorđevića. U međuvremenu je, u dužini od blizu 400 metara, izvršena i rehabilitacija Ulice Ratka Pavlovića i njenog produžetka, Ulice Ruđera Boškovića, na teritoriji gradske mesne zajednice “Sava Kovačević”.

Posebno su novim asfaltom zadovoljni meštani Stajićeva, s obzirom da Ulica Milinka Đorđevića, dužine jednog kilometra, preseca celo selo kroz njegov centar, vodi do lokalnog groblja, a u njoj su smešteni i najvažniji mesni objekti – škola, crkva, mesna zajednica, vatrogasni dom…

Ulica Ratka Pavlovića u naselju Nova mužljanska kolonija spaja dve glavne saobraćajnice koje vode ka kupalištu Peskara – ulice 9. maja i Mostarsku i samim tim nije ograničena kretanjem kroz nju isključivo žitelja te ulice.

asfaltiranje kolonija i stajicevo 006

Po završetku radova u Perlezu, putari se sele u susednu Čentu, u kojoj će nov asfalt dobiti Pupinova ulica, kao i deonica koja će povezati Pupinovu i Ulicu Miloša Crnjanskog, koja je asfaltirana prošle godine.

Svi navedeni radovi realizuju se u okviru Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina.   

Izvor: zrenajnin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022