Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura: Radnik povređen u fabrici Linglong nije životno ugrožen!

Zrenjanin - Gradonačelnik Simo Salapura

Najvažnija vest koja me je ohrabrila je da je Miloševo zdravstveno stanje po izveštaju lekara bolje i da se smatra da nije u životnoj opasnosti.

U razgovoru sa suprugom povređenog koja je, takođe zaposlena u kompaniji Ling Long i koja svakodnevno dobija direktne informacije od lekara zaduženih za praćenje Miloševog zdravstvenog stanja, razumeo sam da povređeni nije više u životnoj opasnosti, trenutno je stabilan i na daljem je terapijskom lečenju na Institutu.

zrenjanin povredjen radnik ling longa
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura

Predstavnici kompanije Ling Long sa kojima sam imao sastanak uverili su me da kompanija pruža svakodnevnu podršku porodici povređenog i u potpunosti se posvetila poboljšanju preventivnih mera radi smanjenja rizika po bezbednost i zdravlje zaposlenih na radu kako se ovakva nesreća više nikada ne bi dogodila.

Političku zloupotrebu nesreće koja je zadesila Miloša ne želim da komentarišem.

Gradilište kompanije Ling Long je izuzetno veliko, sa velikim brojem radnika, koji svakodnevno rade na gradilištu i u procesu proizvodnje, te takva treba da bude i briga o sigurnosti zaposlenih radnika bez obzira da li su oni naši građani ili su stranci na radu u Srbiji.

Ling Long predstavlja jednu od najvećih investicija u našoj zemlji, vrednu milijardu dolara. Ovaj projekat donosi nova radna mesta, tehnološki i industrijski razvoj grada, obučavanje naših ljudi i stvaranje novih stručnjaka. Ling Long donosi ekonomski razvoj Zrenjanina i celog Banata.

Želim Milošu brz oporavak, a njegovoj porodici da ga što pre dočeka oporavljenog u svom domu.

izvor: fb stranica Simo Salapura

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px