Radnici “Čistoće” u 3 smene održavali grad savršeno čistim za vreme Dana piva!

Zrenjanin – čist grad!

Podelite vest

JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin je i ove godine bilo maksimalno angažovano na održavanju komunalne higijene za vreme trajanja tradicionalne manifestacije „Dani piva“.

V.d. direktora preduzeća Nemanja Milinković kazao je da je angažovanje „Čistoće i zelenila“ u periodu od 9. do 14. avgusta bilo organizovano u tri smene, tokom 24 časa dnevno a to je učinjeno kako bi bio održan visok nivo higijene u gradu.

Radnici Službe za održavanje javno prometnih površina najviše posla su imali oko čišćenja i pranja Žitnog trga i Trga slobode, okolnih ulica, parkinga na Prevlaci, kao  i na sakupljanju otpada na zelenim, javnim površinama, kolovozu i trotoarima, koji gravitiraju ka Plavoj zoni.

U pripravnosti je bila i dežurna ekipa, koja je bila spremna da reaguje u slučaju hitnih intervencija.

Bio je angažovan veći broj radnika uz svu raspoloživu mehanizaciju. Odmah po zatvaranju štandova oni bi prionuli na posao i čistili najprometnije delove grada sve do jutarnjih sati. Smatram da smo uradili dobar posao i ponosan sam  na svoje radnike koji su dali maksimum kako bi naš grad bio čist.  Čistoća će i tokom  budućih manifestacija sigurno održati visok nivo komunalne higijene  – istakao je Milinković.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px