Grupa Queen Real Tribute svirala iz Zrenjanina za ceo svet !

QUEEN REAL TRIBUTE

Queen Real Tribute Band održao je u Narodnom pozorištu “Toša Jovanović” u Zrenjaninu spektakularan koncert koji je emitovan onlajn sinoć, u 20 časova, po našem vremenu.

Članovi najvećeg Queen tribute benda na svetu odlučili su da obraduju fanove Fredija Merkjurija povodom pola veka od osnivanja legendarne grupe.

queen real tribute band 099
QUEEN REAL TRIBUTE
queen real tribute band 116
QUEEN REAL TRIBUTE
queen real tribute band 163
QUEEN REAL TRIBUTE
queen real tribute band 225
QUEEN REAL TRIBUTE

Zbog trenutnih protivepidemijskih mera i nemogućnosti da nastupi uživo, bend se odlučio za globalni live stream koncert. Portali zrenjaninski.com i volimzrenjanin.com imali su ekskluzivno pravo da prisustvuju ovom nastupu u Narodnom pozorištu Zrenjanin i zabeleže najzanimljivije detalje.

Odsvirano je 17 pesama, a nastup je trajao gotovo dva sata. Karte za online koncert su kupovane u svim krajevima sveta, tako da ga je posmatrala publika u Japanu, Brazilu, Americi, Zapadnoj Evropi… Naravno, nisu izostali ni verni pratioci iz regiona.

Zbog različitih vremenskih zona, ali i zbog toga što nisu svi bili u mogućnosti da ga pogledaju u sinoćnjem terminu, koncert je moguće ispratiti u naredna tri dana uz kupovinu karata (video on demand). Kako saznajemo, koncert se neće naknadno emitovati ili objavljivati.

queen real tribute band 205
QUEEN REAL TRIBUTE

Nadamo se brzom povratku na bine širom sveta, uz prisustvo publike. A ovo je svakako bilo novo iskustvo za nas. Mislimo da smo uspeli da prenesemo dobru energiju putem ovog online streaming koncerta i da smo širom sveta pridobili nove fanove Queenove muzike u našem izvođenju”, poručio je Queen Real Tribute Band.

queen real tribute band 347
QUEEN REAL TRIBUTE
queen real tribute band 359
QUEEN REAL TRIBUTE
queen real tribute band 367
QUEEN REAL TRIBUTE BAND U ZRENJANINU

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *