Prvi Gomex market u Lajkovcu

Lajkovac - Gomex

Otvaranjem prve prodavnice u Lajkovcu (u petak, 17. decembra), kompanija Gomex je nastavila sa proširenjem svoje maloprodajne mreže.  Prostirući se na 230m², nova prodavnica opremljena je po najnovijim standardima, a osim bogatog i inovativnog asortimana, kupce na ovoj lokaciji očekuje i brza i efikasna usluga.

Potrošačima je na raspolaganju široka ponuda proizvoda – odeljenje pijace nudi uvek svežu ponudu voća i povrća, odeljenje delikatesa i sireva nudi brojne vrste proizvoda ovih kategorija odličnog kvaliteta i ukusa. Otvaranjem objekta koji se nalazi u ulici Vojvode Mišića 64, kompanija je obezbedila 10 novih radnih mesta.

Na samom otvaranju, mnogobrojni kupci su imali priliku da postanu korisnici Gomex-ovog programa lojalnosti i na taj način potpuno besplatno dobiju svoju karticu (Kasicu Brojalicu) pomoću koje sakupljaju “keširiće” i ostvaruju dodatne popuste. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara.

Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa. Na samom otvaranju marketa, za kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija.

Nova prodavnica radiće od ponedeljka do subote, u vremenu od 6:20 do 20:30h i nedeljom od 7:00 do 13:00h.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022