Prva “Biznis štrudla” održana danas u prostorijama STARTIT centra u Zrenjaninu

Zrenjanin - “Biznis štrudla”

Danas je u prostorijama STARTIT centra u Zrenjaninu održan skup privrednika u organizaciji Unije poslodavaca Zrenjanina pod zanimljivm nazivom “Biznis štrudla” a cilj ovog događaja je bila razmena mišljenja i informacija i svakako umrežavanje. Najavu skupa, ali i sam događaj je pratio i zanimljiv slogan, idealan za ovo podneblje “Dođite, informišite se, povežite se uz štrudle – biće kratko, slatko i slojevito!”

Ovom prilikom govornici su izneli informacije o bankarskim prognozama, ali bilo je reči i o raznim mogućnostima iz oblasti osiguranja a prezentovan je i neki novi načini investiranja kapitala.

„Na današnjem događaju pod nazivom „Biznis štrudla“, usmerićemo privrednike najviše prema bankarstvu. Dobićemo informacije šta se očekuje sa kamatom i ostalim bankarskim uslovima. Razgovaraćemo o osiguranjima, što je veoma značajno za svakog privrednika i o ulaganjima, tačnije ko ima viška sredstava da zna gde može da usmeri svoja sredstva, ako već ne usmerava u nastavak svog rada.“

„Biće 25 učesnika, a imamo i tri predavača iz ovih sektora. Unija poslodavaca Zrenjanina u svoj kalendar je ubacila „Biznis štrudlu“, odnosno jedan B2B momenat, gde je osnovna stvar da se privrednici uvežu i da razgovaraju jedni sa drugima. Predavanje je početak toga, ali iza toga je bitnija stvar da se privrednici međusobno upoznaju, i da razmene svoja iskustva i naprave neke nove poslove. Ovaj datum, odnosno ovo B2B druženje, je ušlo u naš kalendar. Mi imamo 3 stvari tokom godine, bili ste na večeri privrednika, sportski dan u maju mesecu, i ovo je treća stvar koju smo najavili i došlo je i vreme da ovo realizujemo.“, rekao je za portal volimzrenjanin.com Emil Šarvari, predsednik upravnog odbora Unije poslodavaca Zrenjanin.

Nešto više o Uniji poslodavaca Zrenjanina

Od svog osnivanja 2005. godine do danas Unija je okupila 187 privrednih subjekata sa više od 6000 zaposlenih, a gotovo 250 lokalnih firmi pružilo je svoj doprinos razvoju organizacije.

Osnovni cilj delovanja Unije poslodavaca u Zrenjaninu jeste zaštita interesa firmi članica, pružanje pravovremenih informacija od značaja za poslovanje, ostvarivanje ušteda sklapanjem kolektivnih ugovora, edukacija privrednika i zaposlenih, pravno savetovanje, savetovanje i podrška pri konkurisanju kod različitih fondova, promocija privatnog preduzetništva, organizacija događaja od značaja za lokalnu privredu, umrežavanje članova i podsticanje poslovne saradnje među firmama.

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina je deo Unije poslodavaca Srbije, jedinog udruženja poslodavaca iz naše države koje je član Međunarodne organizacije rada.

Preko Unije poslodavaca Srbije, poslodavci iz Zrenjanina i Srednjobanatskog upravnog okruga deluju na državnom i međunarodnom nivou. Unija poslodavaca Srbije jedina je organizacija koja je stekla pravo da predstavlja poslodavce u pregovorima sa državnim organima i sindikatima i koja je priznata od strane sličnih organizacija u Evropskoj Uniji.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px