Proteklog vikenda čak 7 saobraćajnih nezgoda, 3 sa povređenim licima i šteta od skoro pola miliona dinara!

Zrenjanin - Saopštenje policije

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, od toga 3 sa povređenim licima.

U ovim saobraćajnim nezgodama jedna osoba je zadobila teške telesne povrede a pet osoba lake telesne povrede. Materijalna šteta procenjuje se na oko 472.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neustupanja prvenstva prolaza-2, neprilagođene brzine kretanja vozila -4 i upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola-1.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 20 učesnika u saobraćaju i izdato je 121 prekršajni nalog. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 23 vozača, od toga 13 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i 10 vozača zbog ostalih isključenja. Od ukupno 13 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržano je 2 vozača u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu.

Takođe iz saobraćaja je isključeno 10 vozila, od toga 1 vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice 1 vozilo jer nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila i 8 vozila zbog tehničke neispravnosti.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa vestima, koje nisu uvek najlepše volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022