Proteklog vikenda 3 saobraćajne nezgode sa povređenim licima i šteta od 200.000 dinara!

Zrenjanin - Saopštenje policije

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se 3 saobraćajne nezgode, od toga 3 sa povređenim  licima.

U ovim saobraćajnim nezgodama 3 lica su zadobila lake telesne povrede. Materijalna šteta procenjuje se na oko 200.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neustupanja prvenstva prolaza-1, neprilagođene brzine kretanja vozila i upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola -1 i  nepropisno preticanje -1.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 27 učesnika u saobraćaju i izdato je 159 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 36 vozača, od toga 30 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 2 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i 4 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje. Od ukupno 30 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržano je 7 vozača u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu i 2 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Takođe iz saobraćaja je isključeno 3 vozila zbog tehničke neispravnosti, 1 vozilo jer nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila i 1 vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa vestima, koje nisu uvek najlepše volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022