Proteklog vikenda 2 saobraćajne nezgode, 1 sa nastradalim licem i šteta od 150.000 dinara!

Zrenjanin – Saopštenje policije

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se 2 saobraćajne nezgode, od toga sa nastradalim licem-1 i sa materijalnom štetom-1.

U ovim saobraćajnim nezgodama 1 lice je smrtno stradalo i 2 lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 150.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: nepropisnog preticanja vozila-1, dok će se za  drugu saobraćajnu nezgodu naknadno utvrditi uzrok nastajanja iste.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 50 učesnika u saobraćaju i izdato je 180 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 36 vozača, od toga 25 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 3 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, i 8 vozača zbog ostalih razloga. Od ukupno 25 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržano je 6 vozača u trajanju od 12 časova jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu.

Takođe iz saobraćaja je isključeno 10 vozila, od toga 4 vozila zbog isteka važnosti registracione 3 vozila jer nisu bila upisana u jedinstven registar vozila i 3 vozila zbog tehničke neispravnosti.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa vestima, koje nisu uvek najlepše volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px