Protekle nedelje putari radili u pet ulica, počela još jedna faza rekonstrukcije trotoara na Bulevaru Veljka Vlahovića

Zrenjanin - Radi se u 5 ulica

Protekle nedelje putari radili u pet ulica, počela još jedna faza rekonstrukcije trotoara na Bulevaru Veljka Vlahovića

Najavljene aktivnosti i radovi na rehabilitaciji kolovoza realizovane su protekle nedelje prema dinamičkom planu izvođača, a nastavljena je i rekonstrukcija trotoara na Bulevaru Veljka Vlahovića. Putari su izvodili radove u ulicama dr Laze Kostića, Đorđa Stratimirovića i Opovačkoj u Zrenjaninu i Alekse Bojovića u Lazarevu.

Počeli su radovi na još jednoj fazi rekonstrukcije trotoara u glavnoj saobraćajnici na Bagljašu – Bulevaru Veljka Vlahovića, na neparnoj strani ulice, deonici između ulica Stražilovske i Zdravka Čelara. Po istom principu kao i na do sada obnovljenom trotoaru, on će biti proširen do sadašnje biciklističke staze, ograničen ivičnjacima i popločan  dvobojnim behatonom.

U Ulici Alekse Bojovića u Lazarevu radovi su završeni i postavljen je nov asfalt, dok su na tri gradske ulice radovi u različitim fazama. U dr Laze Kostića (MZ “Dositej Obradović”) i Đorđa Stratimirovića (MZ “Mala Amerika”) dotrajao asfalt biće u potpunosti zamenjen novim, dok Opovačka ulica, na obodu naselja “Zeleno polje”, prvi put dobija čvrstu podlogu i u njoj su radovi, praktično, krenuli “od nule” – od iskopa zemlje.

Trotoar na Bagljašu obnavlja se u okviru redovnog programa Grada Zrenjanina, dok se svi radovi na ostalim ulicama finansiraju u okviru trogodišnjeg Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina.

Izvo: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px