Prošle nedelje 5 saobraćajki sa 11 povređenih lica i štetom preko 300.000 dinara

Zrenjanin - Saopštenje MUP-a

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda,  sa povređenim licima-3 i sa materijalnom štetom -2,

 U ovim saobraćajnim nezgodama 2 lica su zadobila teške telesne povrede i 9 lica je zadobilo lake telesne povrede. Materijalna šteta procenjuje se na oko 311.000 dinara.

policija zrenjanin 002

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog:upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i neprilagođene brzine vozila-1, neprilagođene brzine kretanja vozilom -2 neustupanja prvenstva prolaza-1 i upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i nepropisno preticanje-1

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 39 učesnika u saobraćaju i izdato je 202 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 40 vozača, od toga 19 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, 7 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 13 vozača zbog ostalih razloga.

Od ukupno 19 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržano je 4 vozača u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu i 1 vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Takođe iz saobraćaja je isključeno 10 vozila, 3 vozila jer nisu bila upisana u jedinstveni registar vozila i 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa vestima, koje nisu uvek najlepše volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px