Promocija Zbornika "Ravnicom, raspevano" - književnog konkursa "Slobodna tema 2020"

Zrenjanin – Ravnicom Raspevano

Promocija Zbornika “Ravnicom, raspevano”  – književnog konkursa  “Slobodna tema 2020.” biće održana u sredu, 18. avgusta u zrenjaninskoj Gradskoj bašti sa početkom u 20 časova. Zbornik je rezultat prošlogodišnjeg  književnog konkursa za neobjavljene pesme i priče koji je raspisao Kulturni centar i IPMedia023 u saradnji sa Turističkom organizacijom. U njemu se predstavljaju radovi najuspešnijih učesnika ovog regionalnog književnog  konkursa koji je okupio veliki broj  amaterskih i profesionalnih pisaca i pesnika.

RAVNICOM, RASPEVANO
-Osnovne informacije o zborniku

“Ravnicom, raspevano” naziv je zbornika radova književnog konkursa “Slobodna tema Zrenjanin 2020.” koji je novo izdanje Kulturnog centra Zrenjanina objavljeno u saradnji sa “IP Media 023”. U zborniku se nalaze radovi 80 autora iz naše zemlje i inostranstva koji su podeljeni u dve tematske celine: poezija “Iskra” i proza “Uspomene iz svatova”. 

ravnicom raspevano korice rad branko Đukić 1200
Ravnicom Raspevano

Urednici su Goran Lungul i Maja Pandurov, koji su bili i članovi žirija zajedno sa Predragom Radakovićem i Mr Brankom Jajić. Ilustracije je radio Mr Branko Đukić a zbornik je štampao “Diginet” u tiražu od 150 primeraka. Svi zastupljeni autori i nagrađeni i oni koji to nisu a u knjizi su će dobiti svoj primerak.

DATUM ODRŽAVANJA PROMOCIJE

Podsećamo Vas još jednom i pozivamo na promociju koja je zakazana u sredu, 18. avgusta sa početkom u 20h u Gradskoj bašti . Program se organizuje u okviru manifestacije “Banatska bajka”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *