Rukometni klub Proleter pretrpeo prvi poraz u Arkus ligi od Dubočice

Zrenjanin - RK Proleter

Izabranici Momira Rnića su sinoć pred oko 300 gledalaca u Kristalnoj dvorani pretrpeli prvi poraz u Arkus ligi i pored toga što su silovito započeli meč i poveli sa 2:0.

Čak je i do pred kraj prvog poluvremena bila rezultatska klackalica kada je u jednom trenutku na semaforu pisalo 9:9 ali onda kao da je neko povukao ručnu i naši rukometaši su stali.

Ili je zapravo bio toliko dobar protivnički golman Kocić Miroslav (inače proglašen za igrača utakmice) koji je pored sjajnih odbrana iz igre odbranio čak i četiri sedmerca što se ne viđa baš često ni u Arkus ligi.

proleter dubocica 011
RK PROLETER ZRENJANIN

Kako god, vremena ima za konsolidovanje redova, a kako, to će sigurni smo, najbolje znati trener Momir i kapiten Vesko te ostaje nada da će naš Proleter već u sledećem kolu protiv Rudara u gostima biti opet onaj stari tim koji nas je navikao na pobede.

Srećno momci.

proleter dubocica 050
RK Proleter RK Dubočica
proleter dubocica 073
RK Proleter RK Dubočica

Za Proleter, u listu strelaca su se upisali David Pešić sa 3 gola, Predrag Krivošija 1, Momir Rnić 3, Miroslav Jovanovski 4, Miloš Pavlović 4, Ognjen Karlaš 2, Uroš Kolundžić 2, Darko Popović 1, Nikola Anić 2 i kapiten Vesko Barjaktarovič 1 pogodak.

Na ovom meču, pravdu su delile sudije: Milosavljević Boriša, Trivković Danijel i kontrolor Rakić Milan.

proleter dubocica 067
RK Proleter RK Dubočica
proleter dubocica 097
RK Proleter RK Dubočica

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *