Rukometaši Proletera nisu uspeli ni u drugom pokušaju da ostvare pobedu kod kuće

Zrenjanin - Rukometni klub Proleter

Gostujući igrači su poveli od drugog minuta i praktično do kraja meča non stop bili u prednosti. Proleter je samo jednom uspeo da dođe do nerešenog rezultata ali je i to kratko trajalo. Šamot je non stop bio u vođstvu najmanje 1 gol prednosti da bi čak u nekim trenutcima ta prednost dostizala i do 5 golova prednosti.

Zrenjanincima nije pomoglo ni odlično veče Nikole Antića koji je iz 11 pokušaja postigao isto toliko golova , sedmerci 4/4.

Kod domaćih u listu strelaca su se još upisali Ognjen Karlaš sa 4, Momir Rnić sa 5, Fili Terzić 2, Predrag Krivošija 1, Miloš Pavlović 2, Marko Živković 1, Uroš Kolundžić 7, Miroslav Jovanovski 1.

U ekipi Šamota najefikasniji je bio Aleksandar Dragutinović sa 13 golova.

proleter samot 02a
Foto Arkus liga Srbije

Posle ovog meča Proleter se spustio na 5 mesto (od 8) sa osvojena 3 boda u 4 utamice i gol razlikom -1 (118-119). Trener Proletera Momir Rnić će koliko već u ponedeljak na treningu sigurno imati šta da kaže svojim izabranicima koji su, zajedno sa trenerom i rukovodstvom na početku prvenstva imali velike ambicije.

Proleter sledeće nedelje igra  sa Spartakom u Subotici, ekipom koja posle 4 kola zauzima 7. mesto Arkus lige sa samo jednim bodom pa se čini da je ovo idealna i poslednja prilika da se ekipa trgne i uzme nova, svakako važna, 3 boda.

Portal volimzrenjanin.com želi kapitenu Vesku Barjaktaroviću i njegovim saigračima puno sreće i uspeha u narednim mečevima, srećno.

proleter samot 04a
Foto Arkus liga Srbije

Izvor: ARKUS Asocijacija Rukometnih Klubova Superlige

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *