Održana javna rasprava povodom Nacrta programa razvoja turizma AP Vojvodine

Zrenjanin – Razvoj turizma

Podelite vest

U prisustvu pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, Nenada Ivaniševića, u Zrenjaninu održana javna rasprava povodom Nacrta programa razvoja turizma AP Vojvodine za period od 2023. do 2025. godine

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević otvorio je danas, u Multimedijalnoj sali Gradske kuće, treću javnu raspravu povodom Nacrta programa razvoja turizma AP Vojvodine za period od 2023. do 2025. godine. 

Raspravi su prisustvovali i saradnici gradonačelnika Sime Salapure, a u ime grada Zrenjanina učesnike je pozdravio zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

Nacrt Programa razvoja turizma AP Vojvodine predstavili su autori, dr Bela Muhi i dr Igor  Stamenković koji su istakli da je taj dokument zapravo nastavak prethodnog programa gde su ili definisane destinacije i slično, a dok su se u novom više fokusirali na različite oblike turizma i turističke proizvode.

Sekretar Ivanišević je nakon prijema kod zamenika Santovca istakao da je Zrenjanin uključen u gotovo sve aktivnosti i projekte koje sprovodi  Sekretarijat za privredu i turizam i da zrenjaninska lokalna samouprava razume koliko je važan razvoj svih oblika privrede, a da je turizam jedan od najrazvijenijih oblika privrede.

ivanisevic zrenjanin 031

– Drago mi je da su, kako sam dobio informaciju, podaci za prošlu godinu odlični i da smo na nivou rekordne 2019. godine. Zrenjanin je svakako jedan od dobrih primera, i kroz Turističku organizaciju koju smo pomagali – kazao je on.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

tekst: Ljiljana Stupar/zrenjanin.rs

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022