Program kulturnog centra Zrenjanina do 8. septembra 2022.

Zrenjanin – Kulturni centar

Podelite vest

U narednom periodu publiku očekuje violinski koncert Ljubomira Mihailovića, koncert rok benda „Uroš i nejaki“, otvaranje nove izložbe…

VIOLINSKI KONCERT  LJUBOMIRA MIHAILOVIĆA Atrijum Narodnog muzeja petak, 2. septembar

Koncert violiniste Ljubomira Mihailovića biće održan u petak, 2. septembra u Atrijumu zrenjaninskoh Narodnog muzeja. Na programu su dela baroknog kopozitora Johana Sebastijana Baha. Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan a program organizuje Kulturni centar  u saradnji sa Narodnim muzejom Zrenjanin.

Biografija Ljubomira Mihailovića

Ljubomir Mihailović (1962.) diplomirao je u klasi profesora Rajka Dojčinovića na FMU. Magistarske studije je završio na Akademiji Umetnosti u Novome Sadu u klasi profesora Dejana Mihailovića. Usavršavao se i u klasi profesora Igora Ozima na „Hochschule für Music“ u Kelnu.

Koncertnu karijeru započinje sa osam godina kada je održao prvi solistički koncert. Dobio je više prvih nagrada na takmičenjima u zemlji. Na međunarodnom konkursu „Jaroslav Kocijan“ u Čehoslovačkoj osvojio je drugu nagradu.

Održao je brojne resitale i nastupao kao solista sa brojnim domaćim i stranim simfonijskim orkestrima (Beogradskom filharmonijom, Zagrebačkom filharmonijom, Orkestrom Vojske Jugoslavije, orkestrom FMU. Orkestrom RTB, Orkestrom iz Osijeka. 

Bio je i koncert-majstor beogradskog kamernog orkestra „Sinfonijeta“. Od 1994. do sada, svirao je, kao solista i koncert-majstor, sa Kelnskim Kamernim Ansamblom preko 400 koncerata širom Nemačke, Francuske, Švajcarske i Španije.

Portal volimzrenjanin.com

KONCERT BENDA „UROŠ I NEJAKI“Subota, 3. septembar Amfiteatar Kulturnog centra Zrenjanina

Koncert rok sastava „Uroš i nejaki“ održaće se u Amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina u subotu, 3. septembra. Koncert počinje u 21 sat. Ulaz je besplatan.

Portal volimzrenjanin.com

IZLOŽBA VIOREL FLORA – 50 GODINA PROFESIONALNOG RADA

Kulturni centar Zrenjanina sreda, 7. septembar

U sredu, 7. septembra u 19 časova u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina biće otvorena izložba likovnog umetnika Viorela Flore pod nazivom „Viorel Flora – 50 godina profesionalnog rada“. Postavku će činiti retrospektivni pregled autorovih crteža urađenih pastelom i ostalim tehnikama kao i ulja na platnu. Izložbu organizuje Zavod za kulturu vojvođanskih Rumuna u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina.

Portal volimzrenjanin.com

U toku je izložba„Štep ljubavi“ Kulturni centar Zrenjanina

Izložba plesnih kostima pod nazivom „Štep ljubavi“, izrađenih u periodu od 1983. do 2021. godine, veštim rukama Gizele Marton, otvorena je do 5. septembra  u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina. Više o izložbi na www.kczr.org

Organizator zadržava pravo izmene programa.
Pratite nas putem FB strane, sajta-www.kczr.org  kao i preko YouTube kanala
Prijatelj Kulturnog centra Zrenjanina trgovinski lanac PerSu

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022