Program Kulturnog centra Zrenjanina do 28. Januara 2022.

TRIBINA „OPASNOSTI SAVREMENOG DRUŠTVA“ - Utorak, 18. januar – 18 časova

„Opasnosti savremenog društva“ naziv je tribine koja će se održati u utorak, 18. januara u Kulturnom centru Zrenjanina. Predavač je Vlada Arsić, novinar, pisac, jedan od najčitanijih domaćih autora i licencirani predavač MUP-a na temu pedofilije, narkomanije, trgovine ljudima i internet predatora. Moderator tribine je Đorđo Prstojević, urednik programa.
Tribina počinje u 18 časova.

PLIVANjE ZA ČASNI KRST - Sreda, 19. januar

U sredu, 19. januara na Jezeru kod Kulturnog centra Zrenjanina biće održana gradska manifestacija „Plivanje za Časni krst“.  Program počinje u 12 časova. Organizatori trinaestog plivanja su Grad Zrenjanin, Srpska pravoslavna crkvena opština i zrenjaninski Kulturni centar. Manifestacijom se obeležava hrišćanski praznik – Bogojavljenje.

ONLAJN DEČJI PROGRAM - Svake subote u 10 časova fejsbuk strana Kulturnog centra

Svake subote u 10 časova na Fejsbuk strani Kulturnog centra održava se dečji onlajn program. Program se organizuje sa osnovnim ciljem sagledavanja velikog broja pitanja i pružanja odgovora kroz niz praktičnih saveta koji su važni za razvoj deteta i pomažu roditeljima u njihovom odrastanju. Radionice su kreativne i edukativne i pored savladavanja niza veština pružaju i saznanja iz raznih oblasti života, komunikacije, istorije grada, zdravlja i opšte kulture.
– U subotu, 22. januara na programu je radionica profesora Siniše Garčeva «Kako raspolagati novcem».

IZLOŽBA JEVREJSKE OPŠTINE SOMBOR „TRAGOVI U 30 SLIKA“ I PREDSTAVLjANjE ANTIRATNE DRAME „PORAJMOS“ Ponedeljak, 24. januar- 17 časova

U Malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina u ponedeljak, 24. januara u organizaciji zrenjaninske Jevrejske opštine a u saradnji sa Kulturnim centrom otvara se izložba Jevrejske opštine Sombor „Tragovi u 30 slika“. Nakon otvaranja u Velikoj sali održaće se i projekcija kratkometražne antiratne drame “Porajmos” koja je urađena u režiji Gorčina Stojanovića. Program počinje u 17 časova.
Projekciji filma i izložbi prisustvovaće Dušan Jović, producent i scenarista i predsednica JO Sombor – Sandra Papo-Fišer.

IZLOŽBA ZORANA RAJŠIĆA - POST K'O VID - od 25. januara do 22. februara 2022. - Otvaranje u utorak, 25. januara u 19 časova

Izložba Zorana Rajšića „Post K’o Vid“ otvara se u Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 25. januara. Izložba je deo istoimenog projekta, nastala je u toku pandemije iz umetnikovog iskustva izolacije i potrebe za komunikacijom. Projekat – izložba, prema rečima autora, je prvi korak ka obnavljanju prekinutih kontakata i vraćanja u uobičajenu svakodnevicu. Izložbu čine 23 likovne kompozicije iz serije „Poruke bez reči“ izvedene u tehnici lavirani tuš i dopisnice sa motivima pet likovnih kompozicija koje će posetioci moći da adresiraju i putem njih šalju poruke svojim dragim osobama…
– U toku predstavljanja ovog likovnog projekta biće izvedena dva performansa. Prvi na samom otvaranju a drugi u toku trajanja izložbe – 10. februara.
– Program otvaranja počinje u 19 časova a uživo, može da se prati i na Fejsbuk strani Kulturnog centra Zrenjanina.
– Izložba je otvorena do 22. februara svakog dana od 8 do 20 časova.

VIDIMO SE U BIOSKOPU! BIOSKOPSKI MATINE U KULTURNOM CENTRU ZRENjANINA

U Kulturnom centru – Matine –
Novina u odnosu na prethodni period u Kulturnom centru Zrenjanina je uvođenje prikazivanja dečjih igranih i animaranih filmova u nedeljnim jutarnjim satima, pod popularnim nazivom – matine, sa početkom u 11 časova. Ovog januara počinjemo.
Istog dana, isti dečji film prikazivaće se i u popodnevnim satima od 16 časova.

Nedelja, 23. januar – dečji film „Enkanto: Magični svet“/Encanto
Velika sala KCZR– dva termina: od 11 i od 16 časova
Najnovija diznijeva avantura donosi priču o neobičnoj porodici Madrigali koja živi skriveno u magičnoj kući u planinama Kolumbije i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Svi članovi porodice poseduju dar – magičnu moć, osim Mirabele koja, kada joj se najbliži nađu u opasnosti, postaje poslednja nada i rešenje za čaroliju …
Film u trajanju od 110 minuta i sinhronizovan je na srpski jezik.
Cena ulaznice je 250 dinara.
Vidimo se u bioskopu!

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px