Program Kulturnog centra Zrenjanina do 16. februara 2023.

Zrenjanin – Kulturni centar

Podelite vest

TRIBINA „Prvi i Drugi svetski rat izazov za prijateljstvo Srba i Rusa“ – Utorak, 7. februar – 18 časova

Tribina pod nazivom „Prvi i Drugi svetski rat izazov za prijateljstvo Srba i Rusa“ biće održana u Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 7. februara. Predavač je mr Petar Jakšić, istoričar. Moderator je Đorđo Prstojević, urednik programa. Tribina počinje u 18 časova. -O tribini- Dramatična dešavanja u Prvom i Drugom svetskom ratu i izazovi za prijateljstvo dva bliska slovenska naroda Srba i Rusa, biće učinjeni jasnijim na tribini posvećenoj upravo tim slavnim istorijskim danima. Predavač je ugledni zrenjaninski istoričar  mr Petar Jakšić.  

Otvaranje nove izložbene postavke - IZLOŽBA ANjE PRERADOVIĆ – „INTROSPEKCIJA“

Izložba Anje Preradović „Introspekcija“ otvara se u salonu Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 9. februara u 18 časova.  Do 21. februara, publici se predstavljaju radovi ove likovne umetnice, mlađe generacije, koji su nastali u periodu od 2021-2022. godine. Postavku čini 14 slika i dva video rada odnosno ulja na platnu, slike rađene u akvarel tehnici, video radovi i dve slike u izradi.  Izložba je sastavljena od tri celine. Za prvu celinu autorka je koristila sliku kao medij za  prikaz  procesa  introspekcije u kojem je kroz autoportrete vršila proces posmatranja sebe i svojih mentalnih stanja i doživljaja. Izloženi akvareli biće iz serijala „Muve“ dok video radovi čine celinu pod nazivom „Transformacija misli“.

DEČJI PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA

Fejsbuk strana KCZR – Subota, 11. februar – U subotu, 11. februara na Fejsbuk strani Kulturnog centra sa početkom u 10 časova na programu je dečja radionica na temu emotivne inteligencije koju će voditi Jasna Jahura.

U toku trajanja elektronskog dečjeg programa predviđeno je da neki od učesnika, prateći onlajn program KCZR, ukoliko žele, snime svoj video zapis na osnovu datih uputstava i učestvuju u nagradnoj igri u kojoj najuspešnije učesnike očekuju vredne nagrade. Video prilozi šalju se na elektronsku adresu: nikoleta@kczr.org

BIOSKOPSKE PROJEKCIJE KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA

Filmski matine, Nedelja, 12.  februar – 11 časova, Film: „Pevajmo 2“

U okviru filmskog matinea u nedelju. 12. februara  u 11 časova u  Kulturnom centru prikazuje se dečja animirana avantura «Pevajmo 2».

Karte se prodaju po ceni od 250 dinara na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

pevajmo 2 1

O filmu: „Novo filmsko poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama, dok se uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave.

IGRANI FILMOVI - Kulturni centar Zrenjanina, nedeljom u 20 časova

U susret Danu zaljubljenih, Film: «Karta za raj», – Nedelja, 12. februar – 20 časova

«Dobitnici Oskara Džordž Kluni ((George Clooney) i Džulija Roberts (Julia Roberts) ponovo se udružuju na velikom platnu kao bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da ne napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili.Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films, predstavljaju nam film „Karta za raj“, romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa.»

– Karte se prodaju po ceni od 250 dinara na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

karta za raj 1

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px