Crveni krst – Priprema za nesreće i delovanje u nesrećama-Bačka Palanka

Zrenjanin – Crveni krst

Podelite vest

Crveni krst Vojvodine je u periodu od 24. do 26. novembra 2022. godine, u odmaralištu Crvenog krsta Bačka Palanka, u Bagremari,  održao osnovnu obuku za delovanje u nesrećama za volontere i zaposlene organizacija Crvenog krsta Apatin, Kovin, Sombor, Sremski Karlovci, Sremska Mitrovica i Ruma.

Polaznici obuke su imali mogućnost da se upoznaju sa kapacitetima Crvenog krsta za odgovor na nesreću, odnosno da ovladaju tehnikama komuniciranja, prikupljanja i prosleđivanja informacija. U sklopu obuke, polaznici su upoznati sa evakuacijom, zbrinjavanjem i pružanja prve pomoći ugroženim ljudima u eventualnim nesrećama.

Stručni saradnik Crvenog krsta Zrenjanin Željko Bugarski i volonter Crvenog krsta Zrenjanin Nikolija Knežević učestvovali su u obuci kao članovi instruktorskog tima.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px