U Stajićevu počela priključenja na kanalizacionu mrežu, uskoro i Aradac!

Stajićevo-Aradac – Priključenja na kanalizaciju

Podelite vest

Nakon provere rada crpne stanice i potisnog voda koji ide prema Ečki od strane JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, od ponedeljka 28. marta omogućeno je priključenje meštana Stajićeva na do sada izgrađenu kanalizacionu mrežu u ovom naseljenom mestu. U toku je izrada projektno tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije u Aradcu.

STAJIĆEVO – U proteklom vremenskom periodu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin je pokrenulo i pratilo rad crpne stanice u Stajićevu i potisnog voda fekalne kanalizacione mreže koji vodi ka Ečki.

Nakon sprovedenog monitoringa i dobijenih rezultata, koji pokazuju da crpna stanica i potisni vod funkcionišu u najboljem redu, stvoreni su uslovi da se meštani, a u pitanju je oko stotinjak domaćinstava, priključe na do sada izgrađenu kanalizacionu mrežu u Stajićevu.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su u ponedeljak 28. marta izašle na teren i meštanima Stajićeva označavali mesta na kojima mogu da priključe svoje objekte i da na taj način počnu da koriste izgrađenu kanalizacionu mrežu.

fekalna stajicevo 008

ARADAC – Nakon što su izvršena geodetska merenja na teritoriji celog naseljenog mesta Aradac i potisnog cevovoda do Zrenjanina (Bagljaš – Zapad), stručne službe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin rade na izradi projektno tehničke dokumentacije za izgradnju fekalne kanalizacione mreže u Aradcu.

U narednih nekoliko meseci biće završena kompletna dokumentacija, čime će se stvoriti uslovi da se aplicira kod gradskih, pokrajinskih i republičkih organa kako bi se obezbedila sredstva za realizaciju, odnosno početak izgradnje kanalizacione mreže i u naseljenom mestu Aradac.

Služba informisanja JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022