Prijavi se na ICT MeetUp – edukativni događaj za srednjoškolce i studente

Zrenjanin – ICT MeetUp

Podelite vest

Prvi ICT MeetUp održaće se 24. novembra u prostorijama Visoke tehničke škole strukovnih studija i 25. novembra na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”.

Događaj je edukativnog karaktera, a namenjen je srednjoškolcima i studentima koji žele da započnu karijeru u IT i srodnim industijama. Svi sadržaji u sklopu događaja u potpunosti su besplatni.

Na ICT MeetUp-u, posetioci će biti u prilici da prošire stečena znanja, čuju iskustva lokalnih ICT preduzetnika i upoznaju se sa ICT kompanijama koje posluju u Zrenjaninu. 

Osim toga, 25. novembra u sklopu programa na Fakultetu, moći će da se informišu o programima prakse direktno od budućih poslodavaca.

Učenje nikada ne prestaje

Svako ko je na bilo koji način angažovan u ICT industriji svestan je da učenje nikada ne prestaje. Radoznalost i želja za daljim profesionalnim razvojem često mogu da budu presudne za zaposlenje u ovom sektoru. Iz tog razloga, organizovanjem događaja ovog tipa, želimo da ukažemo na značaj celoživotnog učenja i napredovanja.

Možda ćeš se pronaći i u drugim sferama

Najveći deo oglasa za posao u IT industriji odnosi se na različite programerske pozicije. Ipak, zarad neometanog rada i funkcionisanja, IT kompanije zapošljavaju i kadrove drugih kvalifikacija. Najbolje od njih dovodimo na ICT MeetUp, gde će podeliti sa tobom svoja znanja i iskustva.

Svi te jedva čekaju

Nije fraza. Kompanije koje okupljamo su uvek otvorene za nove ljude, sa novom energijom i idejama. Osim programa prakse koji lako mogu da se uklope u tvoje obaveze u školi ili na fakultetu, nude ti različite opcije stipendiranja za vreme školovanja. Za one koji izlaze iz sistema formalnog obrazovanja, uvek su raspisane različite juniorske pozicije.

ICT MeetUp organizuje Zrenjaninski IKT klaster, u saradnji sa Tehničkim fakultetom “Mihajlo Pupin” i Visokom tehničkom školom strukovnih studija. Broj mesta je ograničen, a prijava je moguća putem linka – https://zrict.rs/meetup2022/ najkasnije do srede 23. novembra.

Izvor: Zrenjaninski IKT klaster

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px