Objavljen novi Javni poziv za ostvarivanje prava na ponosnu karticu “Cena minus za 3+”

Zrenjanin – Cena minus za 3+

Podelite vest

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura objavio je novi javni poziv za ostvarivanje prava na Ponosnu karticu “Cena minus za 3+“.

Pravo na ovu karticu imaju porodice i roditelji sa troje i više dece, od kojih je bar jedno maloletno, sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina.

Ponosna kartica im omogućava popuste i određena prava kod pravnih i privrednih subjekata sa kojima Pokret za decu “Tri plus“ iz Čačka, koji realizuje ovaj projekat, ima potpisane sporazume o saradnji.

Više informacija o tome može se dobiti na internet stranici Pokreta “Tri plus” https://triplus.org.rs

Prijave će trajati tokom cele godine. Pomenuto udruženje je u obavezi da kartice dostavi Gradskoj upravi Zrenjanina odmah nakon njihove izrade. Dodatne informacije zainteresovani roditelji mogu da dobiju u Odeljenju za društvene delatnosti, svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Na raspolaganju je i broj telefona 023 315 00 51.

Gradonačelnik Salapura je u pozivu pozvao i sve privredne i pravne subjekte sa teritorije grada Zrenjanina da se uključe u ovu akciju. To mogu da učine tako što će potpisati ugovor sa udruženjem, te porodicama sa troje i više dece omogućiti određenu vrstu popusta na svoju robu ili usluge.

Javni poziv, uz dokumentaciju koju je neophodno priložiti, objavljen je na sajtu Grada Zrenjanina, na delu stranice “Konkursi i oglasi”. 

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022