Objavljen novi Javni poziv za ostvarivanje prava na ponosnu karticu “Cena minus za 3+”

Zrenjanin – Cena minus za 3+

Podelite vest

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura objavio je novi javni poziv za ostvarivanje prava na Ponosnu karticu “Cena minus za 3+“.

Pravo na ovu karticu imaju porodice i roditelji sa troje i više dece, od kojih je bar jedno maloletno, sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina.

Ponosna kartica im omogućava popuste i određena prava kod pravnih i privrednih subjekata sa kojima Pokret za decu “Tri plus“ iz Čačka, koji realizuje ovaj projekat, ima potpisane sporazume o saradnji.

Više informacija o tome može se dobiti na internet stranici Pokreta “Tri plus” https://triplus.org.rs

Prijave će trajati tokom cele godine. Pomenuto udruženje je u obavezi da kartice dostavi Gradskoj upravi Zrenjanina odmah nakon njihove izrade. Dodatne informacije zainteresovani roditelji mogu da dobiju u Odeljenju za društvene delatnosti, svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Na raspolaganju je i broj telefona 023 315 00 51.

Gradonačelnik Salapura je u pozivu pozvao i sve privredne i pravne subjekte sa teritorije grada Zrenjanina da se uključe u ovu akciju. To mogu da učine tako što će potpisati ugovor sa udruženjem, te porodicama sa troje i više dece omogućiti određenu vrstu popusta na svoju robu ili usluge.

Javni poziv, uz dokumentaciju koju je neophodno priložiti, objavljen je na sajtu Grada Zrenjanina, na delu stranice “Konkursi i oglasi”. 

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px