Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac potpisao nove ugovore o kupovini kuća

Beograd - Palata Srbije

Potpisani ugovori za kupovinu još četiri seoske kuće sa okućnicom – do sada na osnovu konkursa Ministarstva za brigu o selu kupljeno pedeset kuća u četrnaest naselja

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić potpisao je danas u Palati Srbija još 185 ugovora o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom.

Trojni ugovor ministar je potpisao sa dobitnicima sredstava za kupovinu seoske kuće i predstavnicima jedinica lokalnih samouprava na čijim se teritorijama izabrane kuće nalaze.

U ime Grada Zrenjanina ugovor je potpisao zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

Zahvaljujući tom dokumentu, potpisanom na osnovu konkursa Ministarstva za brigu o selu  za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom u svim krajevima Srbije, kupljene su još četiri kuće i to u Belom Blatu, Tomaševcu, Ečki i Melencima. 

U prethodne dve godine, koliko traje akcija Ministarstva za brigu o selu, u seoskim sredinama Grada Zrenjanina kupljeno je ukupno 50 kuća u 14 naseljenih mesta – Belom Blatu, Melencima, Perlezu, Tomaševcu, Banatskom Despotovcu, Elemiru, Aradcu, kao i u Orlovatu, Stajićevu, Lazarevu, Ečki, Mihajlovu, Zlatici i Botošu.

izvor i opširnije: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. ministarstvfo za brigu o selu zaista radi dobro svoj posao na čelu sa ministrom krkobabićem i zaslužuje svaku pohvalu jer je kupovina kuća na selu postala privlačna za mlade koji tako rešavaju svoj problem i počinju nov život

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022