Postavljeni kontejneri u vikend naselju u blizini Stajićeva!

Stajićevo – Vikend naselje

Podelite vest

Stanovnici vikend naselja, koje se nalazi u blizini naseljenog mesta Stajićevo, imali su dugogodišnji problem sa odlaganjem kućnog komunalnog otpada.

Kako je u poslednjih nekoliko godina vikend naselje preraslo u naselje, porastom broja ljudi koji su se odlučili da tu žive, samim tim je rastao broj korisnika, kao i količina komunalnog otpada. Manjak kontejnera u ovom delu i nemogućnost prolaska kamiona kroz vikend naselje, dovodio je do gomilanja otpada i stvaranja mini divljih deponija.

S obzirom da divlje deponije predstavljaju jedan od najvećih rizika po životnu sredinu i zdravlje ljudi, kao i to da se povećao broj stanovnika ovog naselja, JKP ‘‘Čistoća i zelenilo’’ Zrenjanin, danas je postavilo tri nova kontejnera za odlaganje komunalnog otpada na toj lokaciji.

Jedna od osnovnih delatnosti našeg Preduzeća je usluga iznošenja i deponovanja komunalnog otpada, shodno tome želimo da i naseljena mesta, na teritoriji grada Zrenjanina, imaju dovoljan broj posuda za odlaganje otpada. Postavljanjem novih kontejnera, biće poboljšan nivo komunalne higijene u samom naselju.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px