Postavljeni kontejneri u vikend naselju u blizini Stajićeva!

Stajićevo – Vikend naselje

Podelite vest

Stanovnici vikend naselja, koje se nalazi u blizini naseljenog mesta Stajićevo, imali su dugogodišnji problem sa odlaganjem kućnog komunalnog otpada.

Kako je u poslednjih nekoliko godina vikend naselje preraslo u naselje, porastom broja ljudi koji su se odlučili da tu žive, samim tim je rastao broj korisnika, kao i količina komunalnog otpada. Manjak kontejnera u ovom delu i nemogućnost prolaska kamiona kroz vikend naselje, dovodio je do gomilanja otpada i stvaranja mini divljih deponija.

S obzirom da divlje deponije predstavljaju jedan od najvećih rizika po životnu sredinu i zdravlje ljudi, kao i to da se povećao broj stanovnika ovog naselja, JKP ‘‘Čistoća i zelenilo’’ Zrenjanin, danas je postavilo tri nova kontejnera za odlaganje komunalnog otpada na toj lokaciji.

Jedna od osnovnih delatnosti našeg Preduzeća je usluga iznošenja i deponovanja komunalnog otpada, shodno tome želimo da i naseljena mesta, na teritoriji grada Zrenjanina, imaju dovoljan broj posuda za odlaganje otpada. Postavljanjem novih kontejnera, biće poboljšan nivo komunalne higijene u samom naselju.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022